Radojičić: Beograd je grad impresivnih mogućnosti

Ostavite komentar


  1. Izgleda da doktor „Bojim se da nemam odgovor na to pitanje“ nije najbolje shvatio sta je Vesic mislio kada mu je rekao da je „Beograd grad impresivnih mogucnosti“…

  2. Beograd je poslednjih par godina ubrzano poceo da se razvija, dobio je na jos vecem znacaju i postao je prepoznatljiv i skoro u rangu sa nekim vecim prestonicama.

  3. Grad se raspada a ti pričaš o nekim „pametnim“ zgradama i mogućnostima. Sa vama sns-ovcima ih jednostavno nema, jer sve što uzmete u svoje ruke, to i upropastite. Primeri su svuda vidljivi po Beogradu.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  4. Beograd mora još jako mnogo da uradi na svom imidžu i uređenju, naročito treba da povede računa o higijeni na ulicama

  5. Beograd prati inovacije i svet. Ja iskreno volim sto Beograd postaje lepsi i moderniji.

    1. Najlepše je Iva, kad se grad ulepša novogodišnjom rasvetom od 2/3M evra, novogodišnjom jelkom od 80K evra, muzičkom fontanom od 2/3M evra, jarbolima za zastave od 200/300K evra! U pravu si ti Iva, gradska vlast u BG-u je na najmoderzinovaniji način ulepšala grad Beograd! PS naravno, sve od novca građana/ki Beograda!

  6. Pominješ gradonačelniče formiranje „ličnih karata“ gradilišta u BG-u! Kojih gradilišta, jel onih NELEGALNIH? Večiti zamenik gradonačelnika Vesic, onomad po ko zna koji put reče, kako se zaustavila divlja gradnja, ali stvarnost ga demantuje i divlja gradnja u BG-u od kako je SNS kadar 2012-e došla na vlast, buja svetlosnom brzinom! Ti gradonačelniče to slučajno ili namerno ne vidiš? Kažeš gradonačelniče:“da bismo imali pametan grad…“ nema pametnog grada gradonačelniče, grad čine pametni ljudi koji u njemu žive! Šta kad ta pamet napusti grad zbog boljeg života, kako ce se onda grad zvati? Šta znam, možda glupav grad?

    1. Beograd je sve lepsi, moderniji i uredjeniji . Mnogo se u njega ulaze, sve vise privlaci turiste , i sve je bolje mesto za zivot.

      1. Nataša, jesi li ti uopšte pročitala moj komentar? Poenta je u divljoj/nelegalnoj gradnji, a ne da li je nešto lepo ili ružno! Danas je ženski deo SNS bot tima veoma aktivan, stiglo naređenje odozgo, samo hvalospevi i veličanja?! Dajte malo kreativnosti u pisanju, tekst isti, samo se imena menjaju! Mira, Vanja, Iva, Gaga, Ana čak tri puta, sad ti Nataša, ko je sledeca? Da li Nataša za ove hvalospeve dobijate bonus? Trebao bi pasti neki bonus, ipak je za vas SNS botove ovo prekovremeni rad, jer gradonačelnik nije funkcioner SNS-a, a to mora dodatno da se plati! PS najbolji su garnirani sendviči, nisu suvoparni!

  7. Najlepše je Iva, kad se grad ulepša novogodišnjom rasvetom od 2/3M evra, novogodišnjom jelkom od 80K evra, muzičkom fontanom od 2/3M evra, jarbolima za zastave od 200/300K evra! U pravu si ti Iva, gradska vlast u BG-u je na najmoderzinovaniji način ulepšala grad Beograd! PS naravno, sve od novca građana/ki Beograda!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.