Radojičić: Epidemija se malo razbuktava u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ko je ovo? Opet neki pevač, rijaliti zvezda ili bivši suprug poznate ličnosti?

  2. Epidemija se malo razbuktava,sta lupeta ovaj covek.Kako moze nesto da se malo razbuktava.To je isto kao :mama malo sam trudna.

  3. Pa ovaj je živ??? A vrapce nema ko da hrani?? Nego – da li je to “ devojka malo trudna“???? Nema žarišta virusa, nego ga ima svuda!! Pa šta je opasnije – da je virus u ograničenom prostoru ili da ga ima svuda??

  4. Doktor koristi termin: malo razbuktava.
    Sramota za jednog doktora, dzaba mu sve.

  5. Kada lekari počnu da se hvališu svojim prosekom, godinama provedenim na specijalizaciji, pomisli čovek da imamo akdemski obrazovane građane čija profesionalnost nije diskutabilna. Onda pročitaš o epidemiji koja se malo razbuktava, kao da mali požar, uz naša kafanska ludovanja i slavska okupljanja koja uveliko kreću, pa pomisliš da ne može prerasti u veliki.
    Niko ne traži da se kafane zatvore, ali razmak između stolova, pristojan, mora da postoji, a kafansko đuskanje mora biti sankcionisano kaznicama od 100 000 RSD svakome ko se raspojasa i zaboravi na aktuelan problem. Vlasnike kafana treba kažnjavati zbog nepostojanja razmaka između stolova, a goste za ono što svesno i namerno rade, uz opasku da život ne može stati. Ako je njima njihov provod najbitniji, onda ne sme ni jedna bolnica, sem Infektivne klinike, da se pretvori u Kovid bolnicu. Nema razloga da svi budu diskriminisani, da im se uskraćuje lečenje, zbog onih kojima je bitnije da uživaju u životu, nego da brinu o sebi i drugima.

    1. Pri tom je Radojcic priznat lekar sa dostignucima na svom polju.
      Sto ce reci da mu obracanje javnosti i pr nisu jaca strana.

  6. Epidemija se MALO razbuktava? I to još kaže neko ko je po struci lekar?!!! Au, čoveče…
    Vatrogaci bi sigurno obožavali požare koji se MALO razbuktavaju. Samo što takvih nigde nema.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.