Radojičić: Grad se priprema za doček Nove godine, poslednju reč daće epidemiolozi

Ostavite komentar


  1. Ne bacajte pare na glupe proslave, pandemija nije zavrsena , lekari su iscrpljeni, ceo svet je u energetskoj i zdravstvenoj krizi a kod nas je i ceo energetski sistem u vrlo nestabilnoj situaciji.

    Dosta je bilo bahatosti i besmislenog trosenja para.

    Vreme je za stednju i za skromnost.

  2. Kakva struka g-dine gradonačelniče.Dr Kon,Darija Kisić,dr Janković,pa i vi trebate javno saopštiti da je nemoguće kontrolisati 50.000 ,uglavnommladih ljudi, koji će uz pesmu i igru,skidati maske,grliti se i piti tople napitke,da ne kažem još nešto drugo.I laiku je jasno da će odluka vlade Beograda i drugih gradova stići na naplatu sredinom januara 2022.Živi bili pa videli!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.