Radojičić otkrio koliko je koštala rasveta i najavio senzore na semaforima

Ostavite komentar


    1. Jesi li ikada putovao bilo gde van granica? Ne zanosi se,realno 50 godina zaostaje,pa sve je to jos Tito sagradio a davno umre covek ehehej.

    1. Kod nas je dovoljno da se „loži“. I pomalo okiti. Uložiti u znanje (školstvo), zdravstvo, sve oblike transporta (heliodromi, više malih aerodroma, brzi i višetračni regionalni putevi, voz), pa i socijalnu zaštitu i turizam (ali ozbiljniji, promociju i usluge) je stvarni razvoj i odgovorna država. Videti „potemkinova sela“.

  1. Prestolnica u ovim prazničnim danima izgleda kao svetska metropola što je bio i cilj vlasti. Sredstva su uložena kako bi naš grad danas bio jedno prelepo mesto u koje dolaze turisti iz raznih strana sveta.!

    1. Kojim praznicnim danima? 8. decembar!? I; koja to metropola izgleda izgleda prljavo kao Bgd ?

  2. Vesićev batler. Srpska inteligencija najjeftinija politička roba. Za poneti i baciti.

  3. Jel vi kradonačelniče smatrate da lampioni imaju apsolutni prioritet nad sređivanjem bolnica u kojima se leče deca ili treba da se upute u inostranstvo na lečenje? Vi trenutno radite protiv dece u Srbiji. Vi ste baba koja se češlja……

  4. sponzora sa semafora bilo je i na prošlim izborima – svi po 40 tisuća za skendera volkana i kartel.

  5. Šta komentariše te više tu rasvetu, pa ceo svet kiti svoje gradove da im budu što lepši!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.