Radojičić: Suština nije u kaznama već u svesti pojedinca

Ostavite komentar


  1. Hajde da vidimo sta je ko ucinio da se razvije svest, ne samo pojedinca nego i kolektivna svest. A sta je moglo da se ucini a nije – ucinilo se suprotno

  2. Glupost! Da ste svakome od onih 700 razrezali 150.000 rsd, da vidiš kako bi svest bila na nivou. Tamo bi bila duže od visokog nivoa antitela posle vakcine. A i Beograd bi imao 5 novih autobusa.

  3. Tvrdoglav srpski narod razume samo batinu i udaranje po džepu!Ne zna raja šta je svest i opšti interes.

Ostavite komentar


Beograd

Vučić: Razgovarao sam sa Ilonom Maskom, on zna sve o Srbiji 10

Vučić: Razgovarao sam sa Ilonom Maskom, on zna sve o Srbiji

Razgovarao sam sa Ilonom Maskom, on zna sve o Srbiji, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u izjavi novinarima iz Srbije u Njujorku 25. septembra, govoreći o susretima koje je imao na visokom nivou u okviru redovnog jesenjeg zasedanja Generalne skupštine UN, i gala događaja koji prate taj skup.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.