Radojičić: Upoznati decu sa našom istorijom

Ostavite komentar


  1. Danas se navršava 74 godine od oslobođenja u Drugom svetskom ratu i sto godina od oslobođenja u Prvom svetskom ratu i dobro je što se obeležava na način koji je dostojan takve godišnjice, da mlađi naraštaji znaju ko im je doneo slobodu i mir.

  2. Svi građani moraju poznavati svoju prošlost i poštovati svoje pretke koji su dali život da bi naša zemlja bila slobodna. Najbolji način na koji možemo da im zahvalimo je taj da brinemo o njoj i da zajedno radimo za budućnost i napredak svoje zemlje. Ništa nije lako i ne dolazi preko noći, ali ova država ide napred i sutradan ćemo i mi ostaviti svojoj deci u nasleđe jaku Srbiju kojom će se ponositi!

  3. Nasi dedovi su se borili i cuvali ovu drzavu, ostavili je nama u amanet da je predamo slobodnu, jaku i ponisnu svojoj deci.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.