Radojičić: Za zagađenje odgovorna klima

Ostavite komentar


  1. Ranije u Berlinu je bilo Dana kada je savetovano da se koristi javni
    saobracaj,Klima je ostala kao i ranije,ali Danas u veoma malo slucajeva
    ima delova gde zagadjenje prelazi 50,tada se preduzimaju mere,smanjenjem
    Brzine Vozila,kao sto je slucaj u jednoj od najopterecenijih ulica
    Leipziger Strasse.
    Profesore ne zavlacite Glavu u Pesak!

  2. Ne može se vlast okriviti za zagađenje vazduha, već je za to odgovorna klima. Nema prava niko da napada ljude koji se trude da se zagađenje smanji.

  3. Molim „gospodina nazovi gradonačelnika“ da se vrati svom uobičajenom ćutanju i nemešanju u bilo koji posao. Reče „naglašavam da su vremenski uslovi ključni faktor zagađenja, odnosno globalnih klimatskih promena“..???…, lupi čovek i ostade živ. Ovakva njegova izjava je bruka, pre svega za njegovu primarnu profesiju. Dalje, „Svi svetski gradovi ove veličine, ukoliko bi ih zadesili ovakvi vremenski uslovi kao što je to bio slučaj prethodnih dana u Beogradu, suočili bi se sa istim problemom“. Da li je ovaj čovek čuo za London i „smog“ koji je prvi put upotrbljen tamo? Može li Beograd da se poredi sa Londonom; po veličini, broju stanovnika, saobraćaju, zagađenju??? I gde je London sada a gde Beograd??? O kojoj regulaciji saobraćaja priča ‘čičičić’, kad mi svakog jutra oko 7 sati treba 10-15 minuta da peđem samo dve autobuske stanice kad dolazim na posao (iz pravca Malog Mokrog Luga). Ako izaberem autoput, za ulazak u grad, onda u isto vreme (oko 7 sati) kolona nastaje već negde oko garaže „Laste“. Gde živi ova osoba? Odakle mu hrabrost da izrekne ovoliko laži i gluposti. Čekamo vetar da rastera čađ!?! Ovde se sve svodi na ‘čekanje Godoa’.

  4. Zaista je zeznuto kada neko zbog jalovog bavljenja politikom izgubi svoje profesionalno i ljudsko dostojanstvo…

  5. Gospodine Radojcicu, vi ste odgovorni za ovu situaciju. Zasto nemate hrabrosti da kazete istinu za propuste, lazi, i nesispunjene obaveze. Ljudi bi vas vise cenili. Zbog vasih komentara koje sam gledao jutros na RTS, pitam se dali ste uopste zavrsili studuje i gde. Ili ste potpuno hipnotisani. U svakom slucaju, nije vam mesto tamo gde ste.

  6. Verovatno mu je AV poručio: Hajde “stručnjak“, kaži i ti nešto glupo na ovu temu, zašto samo ja da brojim ljude u kolima?

  7. Ako imaš M…reci ko je sekao zdrav Drvored i drveće oko zgrada dok si ti spavao građani su se trudili da spreče ali dzaba ,vi ste noću sekli.

  8. Čoveče idi nahrani vrapce,pojma nemaš.Kako nema globalnog zagrevanja u Nemačkoj ili Francuskoj,nego samou Sarajevu,Beogradu,Valjevu Kragujevcu.Pre će biti da ovde rade strane firme prljavu tehnologiju bez filtera da bi zaštitili okolinu ,jer im je to dozvolila država Srbija.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.