Sajam zapošljavanja na opštini Voždovac biće održan sutra u Sportskom centru „Voždovac“, u Crnotravskoj 4, saopšteno je iz te opštine. Sajam će trajati od 10 do 18 sati, a otvoriće ga predsednik opštine Voždovac Dragan Vukanić. Interesovanje za učešće na sajmu pokazalo je 26 preduzeća, koja imaju potrebu za upošljavanjem 350 lica i više od 200 lica za druge oblike radnog angažovanja.

„Dosadašnje voždovačke sajmove zapošljavanja posetilo je više hiljada nezaposlenih lica, a više stotina kandidata je dobilo stalno zaposlenje. Sajam zapošljavanja opština Voždovac realizuje u cilju omogućavanja neposrednog kontakta između lica koja traže posao i uspešnih poslodavaca. Kroz povećanje šansi za zapošljavanje cilj je da se doprinese smanjenju broja nezaposlenih u Srbiji“, navodi se u saopštenju opštine Voždovac.

Organizatori sajma pozvali su sve zainteresovane koji traže posao da uzmu aktivno učešće na sajmu zapošljavanja, i iskoriste priliku da se direktno informišu o slobodnim radnim mestima u velikim i uspešnim firmama kao i da iskoriste mogućnost da poslodavcima prezentuju svoje kvalitete, znanja i veštine. Neophodno je da lica bez posla tom prilikom ponesu sa sobom svoju kraću radnu biografiju u pismenoj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari