Po nalogu Direkcije za puteve, JKP Beograd-put angažovano je na više od trideset lokacija u gradu gde se saniraju takozvane „udarne rupe“. Prema rečima Ivane Vuletić, direktorke Direkcije za puteve, zbog niskih temperatura i velikih oscilacija u temperaturi prethodnih nedelja, na brojnim mestima na kolovozima nastala su oštećenja.


Ekipe operative trenutno krpe „udarne rupe“ u Karađorđevoj, Cara Dušana, Kirovljevoj, Vodovodskoj, na Lazarevačkom drumu, u Blagoja Parovića, Ace Joksimovića, Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, Crnotravskoj, Borskoj, Vareškoj, Vukasovićevoj, Bulevaru Nikole Tesle, Prvomajskoj, Geteovoj, Filipa Višnjića, Nikolaja Ostroškog, Omladinskih brigada, Gandijevoj, Nehruovoj, Milentija Popovića, Partizanske avijacije i na još nekoliko lokacija.

Pored toga, oštećenja se saniraju i na regionalnim putevima u Batajnici, Ugrinovcima, na Smederevskom putu, u Ralji i Stepojevcu. S obzirom na to da temperatura trenutno nije u minusu, za krpljenje rupa koristi se vruć asfalt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari