Šapić: Autobusi više neće izgledati kao Mikijev zabavnik

Ostavite komentar


  1. A sto je Sapic podelio otkaze ljudima koji su trazili vece plate? Sta cemo o tome? Hoce li danas napraviti intervju sa ljudima koji su posle 20 godina rada u gsp dobili otkaz jer ne smeju da zaradjuju kao sav normalan svet?

  2. NIje tačno daradnici ne plaćaju karte. Najčešće đaci i studenti, povlaštena “ Vučićeva omladina“, ne palaća prevoz.
    Izračunajte koliko ima takvih, pomnožite sa cenom mesečne karte i dobićete iznenađujući rezultat. Oni dnevno prelaze i stotine km. voze se besplatno, čak i ne pokazuju đačke knjižice, indeks…bilo koji dokaz. Naravno,sede, udobno zavaljeni sa slušalicama u ušima i odgovaraju domaćom prostom frazom: „Ma, boli me uvo“ ( ili drugi organ, zavisi od nivoa „pristojnosti“). Koliko bi platili da se voze kolima ili taksijem na istoj relaciji, dnevno i mesečno?
    Kako su naučilii od koga taj obrazac, neka odgovore psiholozi, pedagozi.
    Neka gradonačelnik krene od socijalne pravde, pa će se i rezultati pokazati.

    A zaposleni koji ne plaćaju su manje -više iz javnih preduzeća, „njegovi“ činovnici, posebno neke žene da bi kupile šminku…jer su odgajani tako da je poželjno zakidati državu. A to je tema koja prevazilazi GSP i švercovanje.

  3. Zasto se ne uvede besplatan prevoz kao u nekim gradovima EU? Narod bi pkacao prevoz da ima pristojne plate. Dignite minimalac na bar 500 eura pa trazite placanje. Ne placa narod sto nece vec sto nema pa se dovija kako moze. kao 90ih

  4. Svi ovi likovi iz vlasti i izgledqju kao da su iz Mikijevog zabavnika, ali uglavnom oni negativni.

  5. Odlična asocijacija Gangula : ti stvarno ličiš na jednog iz “ Mikijevog zabavnika“ : Hromog Dabu.

  6. Ma pravi momenat za uvođenje autobusa na gas. Nema šta. Nikad jeftiniji gas i nikada dostupniji.

  7. Ko će GSPu da nadoknadi sumu koju više od reklama neće dobijati? A to nisu mala sredstva. Uvedie kontrolore i kamere, pa ko je bahat i neće da plati prijava pa sud i kazna. I tako par meseci i reši se problem kao sa engleskim huliganima na stadionima

  8. Da li ću ja onda moći sa uredno plaćenom kartom,g-dine Šapiću.Do sada ja sa kartom stojim na jednoj nozi,a Romi i migranti sede bez karte???

  9. Šapić mi nikada ne igleda kao ozbiljna osoba u političkom životu u Srbiji nekad u DS pa onda neka mala stranka koja je postala deo SNS!

Ostavite komentar


Beograd

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti "Jevremovac": Deveto izdanje art+science festivala 8

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti „Jevremovac“: Deveto izdanje art+science festivala

Ovogodišnji art+science festival održaće se od 25. septembra do 31. oktobra, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“. Tematski fokusiran na uticaj čoveka i tehnologije na prirodu i biodiverzitet, deveti po redu program istražuje njihovu međusobnu dinamiku, odnose i posledice. Odabrani umetnici iz Srbije, Italije i Velike Britanije predstavljaju radove koji donose autentična tumačenja i prikaze povezanih tema kontekstualizovanih u okruženju beogradske Botaničke bašte.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.