Kompanija IDEA orhganizuje u subotu, 26. decembra super sniženje igračaka od 40 odsto kako bi roditelji, rođaci i bake i deke obradovali svoje najmlađe.


IDEA je za ovaj vikend za mališane organizovala i zanimljive predstave, druženje i fotografisanje sa Deda Mrazom kao i podelu novogodišnjih paketića.

U subotu, deca će moći da u IDEA EXTRA prodavnici u Omladinskih brigada 100, u Novom Beogradu, od 11 do 13 sati uživaju u predstavi „Deda Mraz nam stiže na veselje“. Nakon predstave decu će obradovati Deda Mraz i podeliti im IDEA poklone.

U nedelju, od 11 do 13 sati u IDEI SUPER, u Ulici partizanske avijacije bb, na Bežanijskoj kosi, za mališane je organizovana predstava „U potrazi za izgubljenim novogodišnjim poklonom“, a zatim će se deca uz poklone družiti i slikati sa Deda Mrazom.

U nedelju, u IDEI u Immocentru u Gandijevoj ulici 21 u Novom Beogradu, od 17 do 19 sati, mališane čekaju Deda Mraz, pokloni i predstava „Deda Mraz nam stiže na veselje“. IDEA pokloni, Deda Mraz i predstava biće organizovani u IDEA prodavnici u TC „Ušće“ od 11 do 13 sati u nedelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari