Sprema se privatizacija komunalnih preduzeća

„Gradskim pijacama“ dotacija Grada od 175 miliona dinara, zamenik gradonačelnika izjavio da je deo njih „nerentabilan“ pa će ići u privatne ruke

Ostavite komentar


  1. Sve je jednostavno. Kako nije jasno? Iz profita pijca se finasira jedna stranka al necu reci koja, pogadjajte dva puta? A onda se iz budzeta grada upumpava miloni u budzet pijaca pa se taj plen podeli opet unutar jedne stranke ali opet necu reci koje.. I tako Vesic pravi budzet za grad ali on nema veze sa tom strankom koju nisam pomeno.Svakom dobronamernom coveku je jesno da to nisu oni na kojeste prvo pomislili ma ta man posla.

  2. Kriminalno koruptivni sistem javnih preduzeca je rak rana Srbije, i treba ih privatizovati, neka treba i ukinuti, neka spojiti u svakom slucaju ozbiljna transformacija.Nemacko istrazivanje u Novom Sadu je pokazalo da bi grad trebao da ima 6 preduzeca a ima ih 19.Nazalost posto su JP glavni izvor finansiranja stranaka na vlasti i mesto za zaposljavanje partijskih poslusnika od toga nema nista.

  3. E ovako se unapređeni šešeljoidi pripremaju za silazak sa vlasti. Ono što ne mogu da prodaju strancima, privatizovaće njihovi članovi, a ko posle može da ospori te ugovore? Na sličan način i AV je došao do stana od pola hektara veselih devedesetih, koji je kasnije po povoljnoj ceni “otkupio“, tako da nakon 5. oktobra to niko nije mogao da ospori. Jedino je taj stan misteriozno nestao iz njegove imovinske karte, tako da je on danas i faktički “najsiromašniji Predsednik na svetu“…

  4. Vojska je sadržinski i suštinski privatizovana, policija još davno, što ne bi i vodovod i kanalizacija!?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.