SRS: Kakav je sastav dima iz Vinče?

Ostavite komentar


  1. Godinama je pogrešno skladišten otpad. Radi se o ekološkoj katastrofi koja je poslednjih 3 nedelje u fazi da se više ne može sakriti.
    Deponiju treba zatvoriti (ne dovoziti novi otpad).
    Tražiti pomoć od EU naša vlast nije sposobna da taj problem reši. Nema za to ni znanja ni procedura ni tehnike…

  2. "Tisina tamo! Da vas nisam cuo…! Zatvorite prozore, ugasite mobilne, ne citajte vesti…mozete samo da kleknete…Malecki ce sve da resi, samo pljuskovi da krenu! Zar ne vidite kako nam dobro ide? Sramota me sto cu morati Maleckom da ordencic dam, al vi ste me izglasali! Ajd zdravo, odo““ ja da ljuljam"

  3. Mali ce da nas nauci pameti? Pozar ce da ugasi kad fontana prelije do Vince…!

    Glasaci, otvorite prozore sirom i kad smrdi od nemara! Jedimo ono sto se ne jede (da ne psujem) – zar mislite da milioni muva grese?

    Zao mi je jedino vatrogasaca i djubretara-oni ce jadni biti zrtvovani i tesko bolesni uskoro…

  4. Au vojvodo,pa što ga ne pita kako glasi formula za izračunavanje zagađenosti u prostoru,stvarno si Durdubak,pa zar te i ekologija interesuje,pa nije sve u pravnim naukama i sociologiji,nauka je to,,uzmi knjigu iz egzaktnih nauka po prvi put u životi pa imaš vremena,nauči to dobro,pa onda reci nešto ako znaš.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.