Šta radite bre, Siniša i Gorane? 1Foto: Šta radite bre

Grupa građana „Šta radite bre – Marko Bastać“ u okviru predizborne kampanje za gradske izbore nastavila je danas akciju „veliko spremanje Beograda“.

Kandidat za gradskog odbornika ispred ove liste Lazar Lešnjak i grupa simpatizera i aktivista doneli su nekoliko oštećenih betonskih stubova sa beogradskih trotoara i stavili ih na „Sinišin i Goranov otpad“ ispred Skupštine grada.

„Velika akcija spremanja Beograda je u toku, imamo mnogo posla. Danas smo doneli neke od razvaljenih betonskih stubova, koji leže oboreni po gradskim trotoarima i koje već mesecima niko od nadležnih ne popravlja kao da su ničiji. Nisu ničiji. Vaši su Gorane i Siniša. Vi ih niste popravili i time niste ispravili grešku prethodnih vlasti. Ovi stubići ometaju majke da prolaze sa kolicima za bebe, oni su opasnost za decu jer se nalaze ispred osnovnih škola. Penzioneri koji žive u ovom gradu ne zaslužuju da se sapliću o njih dok idu da plate neki od prevelikih računa“, poručio je ispred Gradske skupštine Lazar Lešnjak i dodao: „Šta radite bre Siniša i Gorane? Šta radite bre sa našim novcem? Šta radite bre sa našim životima? Ovo nije grad budućnosti kako vi to volite da kažete, ovo je danas razvaljeni grad sa đubretom i prljavštinom na svakom koraku. Siniša i Gorane prošlo je vreme udobnih fotelja. Niste vi nikakav tim snova kako tvrdite, već 4. marta ispadate iz lige“.

Akcija „veliko spremanje Beograda“ biće nastavljena i narednih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari