Stanari: Nasilno sporovođenje radova neće ostati bez odgovora

I posle građanskih protesta Patrijaršija ponovo pokušava izgradnju na ''parceli razdora'' u voždovačkom naselju Stepa Stepanović

Ostavite komentar


  1. Ko ce meni da objasni kako je drzavno zemljiste postalo crkveno i kako drzava nema zemljiste za dom zdravlja.

  2. Sto ne organizuju referendum u naselju 🙂 A ima i primer uzicke bolnice, gde su u jednoj prostoriji napravili malu crkvu. I vuk sit i ovce na broju.

  3. Nista narode,kad vam zatreba zdravstvena pomoc,svi u crkvenu brvnaru da vam oni daju svetu vodu.

  4. Šta je Beograđani, teško vam je da siđete dve stanice više gradskim autobusom. A kako je nama iz provincije kada za svako specijalističko lečenje treba da putujemo do Beograda, neko i više od 200 km u jednom pravcu.

  5. Za sve postoji neko resenje, samo je potrebno strpljenja malo…zaboga, ne pravi se ne znam sta strasno,ipak je crkva u pitanju..ljudi

    1. Pa i nije strasno sto se pravi crkva, nego je strasno sto se ne pravi dom zdravlja.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.