„Najpoštenije bi bilo da nam, ukoliko će ovo da ruše, daju druge stanove“: Reporter Danasa u kompleksu Stare šećerane (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Npokon,dozali zlatni period za šećeranu.Prožima me neopisivo zadovoljstvo,i sreća,što je tako uspešna firma,sa kapitalom od 24884,08,doduše dinara kupila šećeranu.
    Poslovni uspeh,i kapital kupca,sigurno garantuje,da ćemo svi mi od ove prodaje videti nemerljive efekte.

  2. Zašto se o nekim objektima počinje voditi računa tek kada ih neko kupi? Zašto niko, ali niko poslednjih ne 10 nego 30 godina nije vodio računa? KPGT kažete radi? A vrata otvorena, pivske flaše stoje…. ko vodi računa o tome?

  3. Retko profesionalan reorterski zapis u Danasu. Tema, više nego aktuelna,ali nevažna za druge medije.

  4. nema više komunizma. Ako ste kupili mačka u džaku, niko vam nije kriv. Ali, sumnjam da ste to mogli kupiti. Ako imate čiste papire, nemate čega da se plašite, ako ne…

  5. 100% svi stanari su u ilegalnom posedu. Kupio od Državne firme u stečaju, kobajagi? i svi „vlasnici“ magacina i objekata…kako su dobili vlasništvo? A namerno je ceo kompleks zapušten i bez namene da bi ga baš prijatelj biblioteke kupio. Samo ne pitajte o poreklu novca. ni BIA ne sme da kaže.

  6. Imam čatrlju sa okućnicom u širem delu Beograda. Da li bi neko otkupio za neki milion i plus mi dao stan u centru?

  7. Ko ima ciste papire vlasnik otkupljeno dobice stan a ostali…u savamali su dobili cini mi se da su divlji nesto dobili zaaterijal sto su divlje sklepali LL

  8. Zašto ne urgirate da se vrati vlasnicima kojima su komunjare otela sa ndh Titom….i vi ste crvena banda kao JUL…zamisli pozoriste,dala mu Slobina Mira,tata komunistički general, stanari zive u tuđem otetom, a ne pitaju šta su vlasnici otetog dobili progon, robiju

  9. Neobrazovani i nepismeni Srbi uništavaju spomenike velikana srpske istorije. Dimitrije Tucović je bio socijalista, borio se za prava siromašnih radnika baš kao što su danas ovi što mu ruše spomenik. Tužno i bedno. Sve što se dešava Srbiji i srpskom narodu je potpuno zasluženo. Kukate na komuniste, a kapitalisti vam čereče zemlju i još vam debelo mažu oči mržnjom prema komunizmu. Samo napred u propast narode bez mozga…

  10. Ti vlasnici nekretnina su bili isti kao i današnji bogataši i biznismeni. Pošten narod je izgubio sve u ratu, a ovi što su uspeli da zadrže a neki čak i umnože imovinu, e pa njima je i trebalo oduzeti, zauvek. Zašto romantizujete okolnosti u Srbiji pred drugi svetski rat i od tih eksploatatora i bogataša činite neke poštene i dobre ljude? Uostalom ko normalan bi odbio da imovina pripada narodu a ne nezasitim pojedincima? Da li ste sirotinjo toliko zavedeni i hipnotisani pričama sa Zapada da ne vidite ispred svojih očiju?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.