Visokoškolska ustanova sa najvećim brojem MBA studenata u Evropi, London School of Commerce (LSC), otvorila je svoj kampus u Beogradu. Povodom početka rada juče je u hotelu Hajat organizovana svečanost.


Ambasador Velike Britanije, Majkl Devenport istakao je da LSC pohađaju studenti iz preko 130 zemalja i da je to jedna od najboljih škola u ovoj oblasti. Studenti tokom školovanja mogu da promene mesto i da studiraju u glavnom kampusu u Londonu, Beogradu, Kolombu u Šri Lanki, Kuala Lumpuru u Maleziji ili Najrobiju u Keniji.

Devenport je istakao da je Beograd, pored Londona jedini grad u Evropi u kojem je otvoren kampus ove visokoškolske ustanove. On je takođe istakao da je glavni grad Srbije atraktivan i da ima mnogo toga da ponudi studentima iz celog sveta. Inače, kampus u Beogradu se ne razlikuje od onog u Londonu .

Jučerašnjoj svečanosti prisustvovali su i Lord Tomlinson, predsedavajući senata Univerziteta kao i generalni direktor Tim Andradi.

Studenti MBA na LSC stiču dve vrsta kvalifikacija na kraju ovog programa, postgraduate diplomu iz poslovnih administracija LSC – a i MBA diplomu University of Wales Institute Cardiff ( UWIC). Sve diplome LSC omogućavaju studentima da se prijave za dobijanje post-studijske radne vize i pruža im priliku da rade u Velikoj Britaniji puno radno vreme od minimum dve godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari