Sutra novi protest u Stepi zbog gradnje crkve

Stanari voždovačkog naselja najavili okupljanje u subotu zbog nepoštovanja dogovora o izgradnja tržnog centra sa domom zdravlja

Ostavite komentar


  1. Nije ovde crkva problem već država. Pokušaj nametanja nečega što protiv volje građana. Prevara države. Zato ljudima treba stisnuti ruku za sve što su do sada uradili za svoje naselje.

  2. Jos su stari narodi govorili : “ Kada dodjes u neki kraj gde su bogomolje lepse od skola , tu se ne zadrzavaj dugo“. Podrska gradjanima

  3. Ma dosta više manasitra i crkvi! Evo u komšiluku su mi uništili jedini parkić za pse u debeloj okolini, kako bi izgradili zadužbinu cara Levog i carice Desne!
    Ljudi moji, razumem potrebu za religijom, ali mislim samo način da se sitne duše, hoćureći, državni vrh & co. dodvori crkvi bukvalno rušeći NAŠE I VAŠE KOMŠILUKE! Dokle se trpi beše?

    P.S. Decu lečimo sms porukama, a ovakvi i slični projekti niču ka’ Beograd Na Vodi – „Najkasnije do..“
    Kako se osećate?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.