"Sve je dobro dok ima hleba i igara" (VIDEO)

Funcioneri SNS-a pratili svečano otvaranje muzičke fontane sa visine, raja okupljena na ulicama

Ostavite komentar


  1. Beograđani su večeras mogli videti raznobojna svetla, vodoskoke i čuti muzičke numere od opere, preko stranih rok hitova do poznatih stihova Đorđa Marjanovića "Beograde, svi vole tvoje nasmejane ulice. Fontana izgleda veličanstveno i to je zapravo trebalo Beogradu.

  2. da li je novinar danasa zaista snimao video vertikalno??? mislim zasu

  3. I ako pogrešna,verovatno i opasna pozicija (sto put bolje kod narodne banke novi parkić)
    ovo je divan kolorni udarac u soc realističko sivilo Beograda.
    Koje se zahvaljujući bg arhi školi ne samo ne smanjuje, nego i obnavlja sa odvratnim belim, sivobelim, krem bledim i braon bojom. Koje treba zabraniti.
    Poruka za vas, ograničeni ste i komunizam vas je naučio da ne smete da se razmahnete koloritom.
    Poruka za zakonodavce, uvedite hitno manje poreze na boje fasada koje su kolorne, tople, letnje i pozitivne.

    Isplatiće se svima.

  4. Пошто је леба све мање, игара мора бити што више…
    Цар је го, и јадан… И нема укуса.

  5. Disko Slavija. Ko prodaje te odvratne jeftine lampice koje se kace svuda po gradu? Dokle vise? Da li znate da postoje i druge boje sem drecavih?

  6. jel nije moglo pametnije da se utrosi 1.8 miliona eura???
    ko je ovde lud, a ko zbunjen???

  7. Zastrašujuće je da se podižu ovakvi objekti dok se deca leče SMS-om. Koliko je dece moglo da se leči u inostranstvu od ovih para? Koliko Vesuću, koliko Vučiću? Sram vas bilo.

  8. Fontana svetli a deponija u Vinci i dalje gori. Nadlezni kazu da nije opasno!!!! udisati dim nastao sagorevanjem plastike i ko zna cega sve ne. I niko ne reaguje u novinama ni jedan red teksta o katastrofi u Vinci.

  9. Ej, a u Vranju nemaju 4000 din da okrece muzej, bolnicu u Vranju da ne pominjem…da ode Sinisa Mali tamo na privremeni rad, ill je ipak u pitanju nesto drugo….

  10. Predivna fontana, ovako nešto je i falilo Beogradu, malo da razbije sivilo grada, svaka čast.

  11. Ko god šta mislio, 100 ljudi, 100 mišljenja, svi će se složiti da je sada MNOGO bolje nego kako je pre bilo.

  12. Gotovo. Već. Eh. Vi. Evo sada sa setom, tugom, pomesanih emocija…U glavi misli se roje i hiljade pitanja. Bezim od istine. Ne zelim to da čujem. Ne želim da znam i neću da vidim da Beograd sada ima samo 499 gradilištaaaaaaa…

  13. Beograd u poređenju sa evropskim metropolama ima bedan broj fontana. Meni je žao što su odustali od kaskadne na Terazijskoj terasi. Fontane treba da postoje u bukvalno svakom javnom prostoru.

  14. Tako su pocetkom veka Beogradjani posmatrali struju I plasili se noviteta, kazao je jednom prilikom nas predsednik AVucic. U struji uzivaju I danas. Tako ce I ovi novi Beogradjani jednom moci, dok znojavi cekaju prevoz koji ide na dva sata, da se plaknu u fontani na Slaviji, uz melodije Jadranke Jovanovic, Jelene Karleuse I ostalih napredjackih diva…

  15. Eto, iza nekog ostane most, a iza nekog tehno Fontana. Svako prema sposobnostima…

  16. Skloniti sa Slavije spomenik i posmrtne ostatke coveka koji je zaduzio ovu zemlju i narod i zameniti ga kicem, koji svetli poput Amsterdama u Red Light District-u…Pa im ni to ne bi dosta, no jos predstavljaju fontanu kao najvece dostignuce nauke i tehnike. Srecom, pa nije izmisljena jos u Vavilonu, pre 5 hiljada godina. Pleme moje snom mrtvijem spava…

  17. Fontana je vrhunska, ne treba da mracimo na sve… ja bih samo pogasio ove sarene boje. U svakom slucaju odlicna je.

  18. Sta zamisljaju novinari ovog lista? Da je Srbija Rim, pa daju ovakve naslove?

  19. Mislim da je gospodin Vučić, navodeći "pranje nogu" u fontani, bio potpuno u pravu. Mogao je on da napravi nešto što nigde nije vidjeno, bio bi "opran" od strane ove vajne srpske elite, kojoj više pristaje epitet "isprazna moralna gologuzija Republike Srbije"?! Svi, ili barem 99% komentatora bi umelo bolje da utroši taj novac, koji je uludo "potopljen" u ovoj fontani?! Ah, kako je slatko rasporedjivati i raspolagati tudjim novcem. To su najsrećniji srpski snovi, jedino što je budjenje košmar. Fontana, koja po prirodi treba da predstavlja radost i lepotu, izazvala je očaj kod "pučanstva" Srbije. Očajni su što im se kvari krajolik "A la deponija Vinča", na koji su već navikli. Fontana, kojoj ne može da se pridje i da se hrane guske. Čist promašaj????

  20. Stanite sa aktivnostima ako Boga znate! Ne uništavajte Beograd. Menadžeru i urbanisto, vi niste rodjeni u Beogradu, ali nama je stalo do našeg grada. Ne ružite ga više malogradjanskim, kičerajskim kopijama nečega što ste negde videli! Beograd treba da bude prepoznatljiv, originalan i svoj. Prestanite da gradite ono čega se Beogradjani stide!

  21. Bez panike. I moj komsija ima fontanu u kupatilu pa deluje mirno. Ceka da mu vrate penziju u normalu i da kupi novu slavinu.

  22. A šts ti zamišljaš? Da nećeš možda da pišeš naslove i tekstove? Ja sa ovim naslovom razočaran. Vrlo je mlak i razvodnjen. Bahatost. Neukus. Pljačku. Alavost. Nesposobnost, treba nazvati pravim imenom!

  23. Nama vozačima iz unutrašnjosti (čitaj provincije) Slavija je bila "saobraćajna noćna mora".Sad definitivno u noćnim satima treba je izbegavati ili koristiti taxi !!! :))))))))

  24. Dok smo bili 72 dana pod bombama nepravedno gađani, narod se veselijo i pekao pečenje…zato lepo kaže pesma ""Ne može nam niko ništa, jači smo od sudmine"….Inače spektakularna i romantična fontana u svakom pogledu. A tek zimi to će biti ambijent kao iz bajke, poput svetskih metropola.

  25. Na sajtu Alibaba.com isti model fontane moze da se poruci za 10.000-100.000 dolara (cena zavisi od efekata), kako je nas kostala 2 miliona evra?

  26. Lepa fontana ali na pogrešnom mestu, trebalo je da je prodate Željku Mitroviću da je postavi ispred "tv pinka"…

  27. Под хитно покренути истрагу где је нестало више од милион и триста хиљада евра из сулудог пројекта фонтане на Славији…Да ли се предизборна председничка кампања делом из те пљачке финансирала?? Да ли су ботовски сендвичи куповани од тог новца, да ли је плаћено гориво за путујући циркус кроз србистан малог алека?????

  28. Cega se pametan stidi glup se ponosi. Nije normalno da o ovakvim projektima od interesa za grad ne odlucuju strucni ljudi kao urbanisti i arhitekte nego jedna vrlo kompromitovana licnost u vidu gradonacelnika. Sta on zamislja da je njegov posao za koji je odlicno placen ?. Da je grad njegova privatna prcija gde moze da radi sta hoce ?. Funkcija gradonacelnika je potpuno pogresno shvacena, to je lice koje upravlja gradom na osnovu potreba i zelja gradjana, a ne obrnuto.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.