Torta i poruka Dveri novom predsedniku beogradske opštine Zvezdara: „Čestitamo prvi milion evra” 1Foto: Dveri

Tortu s natpisom „Čestitamo vam prvi milion evra na fantomskim putevima u opštini Zvezdara” danas su predstavnici Dveri ostavili, kako su rekli: „simbolično i ironično”, na ulazu Ustanove kulture „Vuk Karadžić” gde zaseda Skupština beogradske opštine Zvezdara, na kojoj je glavna tačka dnevnog reda izbor predsednika gradske opštine.

Predsednica gradske organizacije Dveri Radmila Vasić je za agenciju Beta izjavila da su Dveri 2. i 16. juna podnele krivične prijave protiv trojice funkcionera te opštine zbog sumnje da su oštetili nje budžet za blizu milion evra, odnosno za 112 miliona dinara.

Vasić je rekla da je torta „simbolično ostavljena” pošto tužilaštvo nije reagovalo na krivične prijave Dveri protiv kandidata za predsednika te opštine, Vladana Jeremića, „jer da je reagovalo, on ne bi mogao da bude ni kandidat”.

Dveri su krivičnu prijavu podnele i protiv predsednika te opštine u prethodnom mandatu, Miloša Ignjatovića, i protiv tadašnjeg predsednika Skupštine te opštine, Aleksandra Erora, koji je ponovo izabran na tu funkciju.
Foto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari