Traže javnu raspravu za širenje pešačke zone

Stanari centra grada ukazuju da zabranom saobraćaja ostali bez pristupa hitne pomoći, vatrogasaca, parking mesta, odsečeni od prevoza i ekonomski oštećeni

Ostavite komentar


  1. pa neće valjda vesić i njegovi, zbog "par stotina stanara" da vraćaju ugovorene provzije i nameštene tendere i ostale desetine i stotine hiljada evra koje završavaju u njihovim privatnim džepovima na ovom "projektu". Zar hoće ti ljudi da vesićeva i dea ostalih iz njegovog kružoka, ostanu bez novih merecedesa i audija, samo zato da bi oni imali nekakve vatrogasce i hitnu pomoć! Pa ako nemaju apre da žive na Dedinju ili u vilama kao Vesići i ostali Uveoci,, neka idu na selo!

  2. Nemojte mi reći da sve ove probleme nemaju i stanari Beča, Berlina, Rima, Praga….pa nikome ne pada na pamet da pravi proteste i peticije. A mi se svi divimo ovim gradovima. Zašto kod nas najnormalnije stvari kao što su pešačke zone, koje su civilizacijska tekovina, služe za političko prepucavanje?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.