Traži se rešenje za parking

Stanari Vidikovca protestuju jer će ostati bez parka i parking mesta na zemljištu koje je otkupio Lidl

Ostavite komentar


  1. Stop uzurpaciji zemljista i davanja prednosti velikim i malim korpoacijama na stetu gradjana koji placaju porez drzavi i naravno dece koja sve vise ostaju bez arkova setalista i zelenih povrsina. Jednom recju _sram vas bilo opstinari!!!!!

  2. Nismo mi stanari jedini neobavesteni, i komunalne službe su i istom ‘problemu’. Naime, godinama unazad smo tražili proširenje parkinga jer su kapaciteti istih bili nedovoljni i preoptereceni. Dobijali smo negativan odgovor, ali smo dobijali i kazne komunalne inspekcije kad god smo točak stavili na javnu zelenu površinu, onim najsrećnijim je pauk odneo auto pa su i ležarinu plaćali. Ali sad se ispostavilo da je to zemljište sve vreme privatno vlasništvo i da parkiranje na istom nije ugrožavanje javne zelene površine kako piše u kazni. Sledeća nedoslednost je što je komšiji odobreno mesto za invalide- kako ako to nigde nije ucrtano kao parking. I, kod Srba to uvek ide sa 3, juče 01.06. smo sreli radnike gradskog zelenila kako kose travu, oko staze koju je neko pre neku godinu otvorio u predizbornoj kampanji -opet na privatnom zemljištu. Nego, otkad mi plaćamo košenje trave na privatnom posedu?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.