Tri godine bez prava na san

Reagovanje stanara Cetinjske ulice povodom teksta "Zašto samo Cetinjska?" nedavno objavljenog u našem listu

Ostavite komentar


  1. A, ovaj ćelavi je l plaćen po učinku ili po dolasku, pošto ga ima uslikanog na svakom protestu

  2. Ali treba im uskratiti i svako pravo da prave buku pa makar i u 20:00 jer recimo neko dete tada uči ili beba spava… Bez kompromisa po ovom pitanju!

  3. Objasnili ljudi. Puna podrška! Od kada sam saznao za protest stanara svoju solidarnost sa njihovim ciljem izražavam tako što sam prestao da posećujem sporne lokale. Nije u redu.

  4. Kako 3 godine kad su mesta u staroj pivari otvorena tek početkom ove godine, većina radi nepunih 6 meseci?

  5. Ne ulazeći u druge detalje problema stanara Cetinjske ulice, jer nam je noćna "muzička" buka koju trpimo zajednički problem, kao uostalom i velikom broju drugih Beograđana, zainteresovao me je podatak o "3 godine".

    Lepo je znati da je nekima buka tek "sveži" problem, ali ima nas koji više od 15 godina trpimo noćnu buku, produkt bezakonja u ovoj oblasti, bezakonja s kojim se svaka vlast, pa i ova, ponosila jer je, pobogu, Beograd Prestonica Noćnog Života!

    I stoga mi nije jasno zašto je izmena odluke o radnom vremenu proširena tako da se odnosi na samo jednu ulicu i nekolicinu lokala, kada veliki deo Beograda trpi istu muku.

    Zbog čega odluka nije promenjena tako da od nje imaju koristi svi građani Beograda, a ne samo oni koji su najglasniji u svojim protestima?

    Da li to znači da će vlast problem buke rešavati samo po ulicama u kojima građani budu protestovovali, dok će ostatak grada da nastavi da trpi samovolju vlasnika i DJjeva brojnih lokala, splavova i diskoteka?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.