Tudors košulje predstavile novi koncept

Ostavite komentar


  1. Poštovani
    Danas 29.10 pre odlaska na posao kupujem u vašoj prodavnici(Tudors tc Big) dve košulje.
    Po dolasku sa posla raspakujem kod kuće kupljene košulje i primecujem na obe feler,na jednoj neke bele linije i ne ušiven dzep,na drugoj takodje loše ušiven i ne ušiven deo kod kragne.
    Prodavačica se slaze sa tim da roba ima feler,da je spakovana uredno i sa etiketama, ali mi objašnjava da svoj novac mogu dobiti nazad tek nakon nedelju dana pošto je takva politika firme.
    Objašnjavam devojci da je moje pravo kao kupca da odustanem od kupovine i raskinem ugovor i u slučaju da su košulje bez felera a ne još sa feleričnom robom da čekam na svoj novac.
    Devojka spominje Jugoinspek i neke nebuloze priča kao da ja ne znam šta je CIS,jugoinspek,prava kupca, rokovi za vracanje novca ,zaštita potrošača i ostale zakone
    Verovatno su joj iz menadzmenta rekli teraj ih da zamene za robu al novac nikako ne vracaj
    E sad da skratim priču,nikad više kod Vas ništa necu kupiti a na svim društvenim mrezama ću se potruditi da zaštitim kupce od ovakvih prodavaca i prodavnica i ispričam i objavim ovo neprijatno iskustvo koje mi se danas desilo.Od svih prodavnica u trznom centu Big i na ostalim mestima ni meni ni ljudima sa kojima delim ovo neprijatno iskustvo se nije desilo ovako nešto!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.