Udruženja građana traže zaustavljanje svih problematičnih projekata u Beogradu

U Kući ljudskih prava i demokratije održan prvi sastanak građanskih udruženja i inicijativa sa temom zajedničkog delovanja

Ostavite komentar


  1. Obični građani zahtevaju i da se iz tih udruženja građana povuku političari i prepuste borbu apolitičnim građanima.

    1. Ja sam danas bio tamo i pored mene nije sedeo niti jedan političar. Ovo je botovski komentar koji bi valjda trebao da obeshrabri ljude?

    2. Ja kao obican gradjanin mislim da su dela bitnija od toga da li je neko politicar ili ne, ove nacionalnosti ili ne, ili bilo kakvo drugo izdvajanje. Dela su glasnije od reci – engleska poslovica. Ajmo da gledamo dela!

    3. A ja vidim ko su ti „obicni gradjani“ koji se ubise od bavljenja politikom tako apoliticni.
      Danas je jedna takva „apoliticna“ tvoja drugarica govorila na politickom skupu sa kamiona, dok si je ti apoliticno snimala.
      Da je bar Gorana rekla nesto korisno, nego je smorila ljude ko patofna. Licna promocija koja je ispala autogol ali i velika steta za pokret. Prekinite da rovarite i pravite stetu.

  2. Slika koja ide uz tekst je neodgovarajuća. Zelena stranka, koja je na njoj prikazana, hvala bogu, nema nikakve veze sa ovim zajedničkim sastankom različitih građanskih inicijativa i udruženja, što je veoma dobar korak ka udruživanju grupa koje se zaista zalažu za poboljšanje kvaliteta života naših građana.

  3. Svako ko moze nesto konstruktivno da doprinese u borbi protiv unistavanja Beograda je veoma dobrodosao, bilo da je politicar ili ne, Malo nas je. Cela poenta ovog okupljanja je da smo zajedno jaci.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.