Uključena novogodišnja rasveta na 58 lokacija u Beogradu (FOTO)

Novogodišnja dekorativna rasveta u sedam prigradskih opština biće uključena 1. decembra

Ostavite komentar


  1. Znači, sad one horde bugarskih turista imaju jaku motivaciju da troše kao nezdravi poBeogradu?

  2. Baš kičeraj od kočija. Samo fali ogromna zlatasta bundeva i ogroman srpski praziluk! Yar se na takve gluposti bacaju pare poreskih obveznika? Bahatost nazadnjaka je prevršila svaku meru.

  3. Gosp.Vesicu ,
    Da li ste pomislili ,da ove god ne UKRASAVATE VAS GRAD „, zbog ,korona infekcije ,i epidemioloskih mera NA KOJE APULUJETE I KAZNJAVATE ZBOG NEPRIDRZAVANJA ,SVE POD PLASTOM LJUBAVI I BRIGE ZA neposlusne ,NEODGOVORNE. GRADJANE .?
    DA LI STE KONSULTOVALI Vaseg uvazenog doktora ,majora,nosioca Karadjordjevog ordena ,sta kaze ,osim vec OFUCANE FRAZE ,DA SU GRADJANI KRIVI.
    ZASTO NISTE ,UMESTO TIH BACENIH PARA ,koje ce zavrsiti u vasem dzepu,POMOGLI NASOJ GLADNOJ DECI ,KOJE IMA MNOGOOOO U SRBIJI.
    NASA DECA GOSP.VESICU , ne vasa.Vasa su sita i zbrinuta.
    STIDITE SE I SRAM VAS BILO !

  4. Sram da vas bude koji se hvalite novogodisnjim bahatim osvetljenjem dok se narod BORI SA KORONOM. Ljudi umiru na sve strane mere se sprovode a vi se hvalite i rasipate novac ili tacnije perete novac koji ste pokrali bagro jedna sns lopovska….

  5. Vi Beogradjani mnogo kasnite.U Krusevcu (Bruski put ulica)uopste se nije ni skidala rasveta cele godine.Da vide turisti koji leti idu put Kopaonika.

  6. A kome treba rasveta? Zabranjeni skupovi, pogašeni objekti, nema okupljanja. Zavijena Srbija u crno!

  7. Mafija koja 20 godina pere novac. …Obaveza opozicije je oduzimanje sve nepokretnosti ovoj organizovanoj Bagri i uspostavljanje Fonda SLOBODE.

  8. Samo veselo. Vu;ić je ponovo bankrotirao, i uzeo pet milijardi dolara novih kredita od marta do septembra, budžet Srbije je u minusu ~4 milijarde evra, Vučić i Vesić rasprodaju budzašto sve što hoće neko da kupi da bi sa svetlima obeležili propast i bankrot.

  9. Ovamo govore kako država nema para, kako treba „biti odgovoran“ i ostajati kod kuće, i kako je vanredno stanje „blizu katastrofe“ i kako su okupljanja zabranjena, a troši se veliki novac na kićenje grada zbog proslave nove godine(koja je tek za 45 dana). Samo gledaju kako će da zarade i nešto da naruče. A maske su znali da prodaju po 6 puta skupljoj ceni, da taj novac troše ovako.

  10. Pljačka i kradja planirana danima ranije je dok narod umire….u gradskoj upravi ste ispod žita prodavali maske po 200 dinara zaposleni na koje sada koštaju 12 dinara. Lopovi će biti pohapšeni do zadnje koji je puštao novac BEOGRADJANA i nagrađen mestom nacelnik…..

  11. Posto od doceka Nove Godine nema nista zbog korona virusa ja cu moju kucu da okitim novogodisnjom XenonLight rasvetom.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.