Uskoro novi propisi za zaštitu od buke

Ostavite komentar


  1. Studija buke ugostiteljskih objekata nije potrebna oni su bucni.
    Sigurno cete mafijaske diskoteke i kafice da kaznjavate, ne to ce sada da plate male kafane a mafija ce da nastavi preko 100Db.

  2. Da li ce tu biti uradjeno nesto i protiv sve veceg broja mocnih motora bez prigusivaca zvuka koji svake noci divljaju po centru Beograda? Da li to uopste neko i kontrolise?

  3. Pa kad ta tri inspektora krenu da proveravaju akustičnu zonu, ima da bude mir i tišina.

  4. Našo mecivilizovani vozači besomučno trube za svaku sitnicu. Takvog bezobraznog ponašanja nigde u svetu nema i svuda je kažnjivo, pa i u Srbiji. Takve treba dobro udariti po džepu i na taj način puniti gradski budžet. . Nažalost naša policija ništa ne preduzima, očigledno ne poznaju propise ili su previše lenji.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.