Vesić: Besplatni udžbenici za učenike prvog i drugog razreda, a tableti od trećeg do šestog razreda

Ostavite komentar


  1. Ova zemlja se vise ne zove Srbija vec Beograd, deca ne postoje ni u jednom drugom mestu samo u Beogradu, Beograd i samo Beograd, povlastice, beneficije, besplatne knjige,tableti…gde su ostalih 6000000 srba vide li sevna mapi drzave, e gde ce ti dusa drzavo ako se jos mozes tako i nazvati.

  2. Divno, posto su nam vec u skoli dali spisak knjiga koje treba da kupimo za djaka prvaka jos prilikom upisa i to na rate, pa me bas interesuje koji su to izdavaci koje ce deliti grad Beograd. Sigurna sam da ce skola insistirati na knjigama izdavaca koje je ona odabrala. Zasto gosp Vesic ne kaze i knjige kojih izdavaca su obezbedjene od strane grada?

  3. Bolje da su cutali i delili,da bar ne staju na muku nama koji nemamo „pedigre“ beogradjanib.Em su plate manje,em nam niko nista ne poklanja.
    Ma sta ih briga ,BG je gkasacka masina,a ne ostatk Srbije.Ajmoooi,svi selidba u prestonicu.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.