Vesić: Bespravna gradnja krivično delo koje je kažnjivo zatvorom

Ostavite komentar


  1. Eno vam gosn’ Vesicu „bife“ i to jos na vrhu parka postovanog Gospodina Josifa Pancica, zida se montazni bife od betona na sprat samo par godina. E pa nece da moze u EU srbiji

  2. Ako se ne zna ko gradi kaznu pisati na onoga cije plac,zatvoriti gradiliste i problem se vrlo lako i brzo resi.Tako se bori sa nelegalnom gradnjom ili kako Vesic predlaze.

  3. Bespravna gradnja u Beogradu je atak na njegovu infrastruktutu, normalno odvijanje života njegovih građana i njegov izgled, kao jednog turističkog centra.

  4. Sto vise inspektora na terenu to vise kazni i to je naravno vise novca za gradsku kasu.

    1. Inspektori se plaše mafije….a neki i dobiju bakšiš to se zove mafija belih okovratnika (opšina, sud, inspekcija, policija)…Sve ta strašila od višespratnica koje su za 30 g nikle u Bg kao pečurke posle kiše priključuju na stare kanalizacije; a sve to neprerađeno se izliva u Savu i Dunav… Slično je sa ostalim otpadom tako je nastala divlja deponija u Vinči . Nigde kišnih kolektora… a najveći problem je što ne postoji nikava gradska kultura, institucije države i grada nas građane ne štite, pa život u tako prenaseljenom gradu postaje „nemoguća misija“. Policija i komunala policija (sud, tužioci) imaju takve propise da građani treba da cinkare jedni druge (oko buke….). Dođe policija i kaže komšiji prijavio vas „taj i taj da pravite buku“! Posle toga život vam se odvija kao u Kolumbiji. U normalim gradovima policija je na ulicama i kvartovima i „snima“ stanje i uklanja one koji prave preveliku buku. Ovde je sve izvrunuto naopačke. Evo dok ovo kucam jedna komija prangija detetu rođendan, a omladina u parku se ubi od bacanja petardi i tako decenijama 24h.

  5. Tih investitora u Bg ima na sve strane, svaki dan se desi neki slucaj sa tim prevarama oko gradnje

  6. Bespravna gradnaj je ono za šta paša, age i begovi odluče da treba da se sruši. Tu ima dve kategorije. Prva su gradjevine na zemljistu koje je odredjeno da se da „investitorima“ a druga je sirotinja. Da kažete da se ova planeta zove Zemlja ja vam ne bi verovao!!!!!

  7. Molim da mi neko odgovori ima li jos neke drzave u vasioni gde moze da se legalizuje nekretnina sazidana bez papira na tudjem zemljistu(bilo privaznom bilo drzavno-javnom?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.