Vesić: Čišćenje grafita od velike važnosti za uređenje grada

Ostavite komentar


  1. joj sto mi je vazno da fasade budu bez grafita, pa kad prvo preskocim razrovan parking ispred zgrade(vodovod raskopao pre vise od mesec dana) , pa prodjem raskopanom poluzabetoniranom ulicom (gradske toplane raskopale isto kad i vodovod) i stecno posle pola sata cekanja na tehnicki neispravan poluraspadnut autobus odustanem od ulaska u njega i krenem po suncu na 45minutnu setnju do posla, uzivacu u cistim fasadama u ciju higijenu su se ugradile gradske vlasti

  2. Gde je zakon o kažnjavanju onih koji ispisuju žvrljotine i gde je komunalna policija? Nema je, botovska policija jos nije uhvtila niti jednog koji piše po fasadama, niti jednog vlasnika ciji se pas uneredio na trotoaru, vazno je da slikaju nepropisno parkirana kola, bave se poslom policije.

  3. Dobar primer za ovu delatnost može da bude Berlin, koji odvaja 10 miliona evra godišnje za čišćenje grafita…. Ma, Gorane, šta je 10 milki za ovako zapušten grad? Inače, da nije cifre, molio bih nadležne da svrate i na miljakovac, maltene svaka zgrada sa podstrecima uzimanja krvi i poroda protivničkim navijačima

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.