Vesić: Danas smo otvorili jedan tender i raspisali četiri nova tendera za izgradnju infrastrukture 1Foto: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je na svojoj Fejsbuk stranici da je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda danas otvorila ponude na tenderu za opremanje lokacije privredne zone u Surčinu, saopštila je Gradska uprava.

Na tender za opremanje lokacije privredne zone u Surčinu, čija je procenjena vrednost 850 miliona dinara, prijavilo se 12 građevinskih firmi koje su nastupile samostalno ili u konzorcijumu, naveo je Vesić.

Radovi će obuhvatiti izgradnju 8,9 kilometara saobraćajnica na lokaciji uz obilaznicu oko Beograda, a gradiće se dva kružna toka i nekoliko saobraćajnica koje presecaju privrednu zonu.

Tender za izgradnju kanalizacije u Kumodražu i Jajincima odnosi se na izgradnju oko 18 kilometara kanalizacione mreže u naseljima Jajinci, Mala utrina, Kumodraž selo i Kumodraž – Vojvode Stepe, a ukupna procenjena vrednost radova je 533 miliona dinara.

Drugi za izgradnju kanal tender raspisan je za izgradnju kanalizacije u delu naselja Krnjača, a biće izgrađena sekundarna kanalizaciona mreža u bloku između ulica Jovice Vasiljevića, Branka Momirova i Grge Andrijanovića, dok je procenjena vrednost radova 208,3 miliona dinara.

Treći tender za izgradnju kanal odnosi se na izgradnju fekalne kanalizacione mreže u naselju Sunčani breg u opštini Rakovica, a procenjena vrednost radova je 41,6 miliona dinara.

Raspisan je i tender za izgradnju ulice Milovana Lazarevića u Lazarevcu, a procenjena vrednost radova je 133,3 miliona dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari