Vesić: Do 2030. godine Beograd će dobiti sedam novih mostova

Ostavite komentar


  1. Dobice mostove.. Od koga? Mogli su bar 1 da zapocnu pa da ga zavrse za 20-30 godina i da iz njega izvuku 5-6 milijardi eur. Cuj 7 mostova cemo dobiti a nisu sposobni ni parking mesta da obezbede

  2. Diplomirani pravnik, kandidat izborne liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ obećava, da će do 2030. godine Beograd dobiti sedam novih mostova, od kojih će dva mosta biti u funkciji proširenja linija BG voza na 237km. Teško mi je u tu izjavu poverovati, pogotovo imajući u vidu, da do danas nadležni u Beogradu i Srbiji, inače kandidati sa napred navedene izborne liste, nisu uspeli, pre bih rekao nisu znali, da za saobraćaj BG voza osposobe odavno u prošlom veku izgrađene tunele »Karaburma«. Naime od leve i desne cevi tunela »Vračar« izgrađene su klasičnom metodom dve cevi tunela »Karaburma« dužine od po oko 600m i to leva cev u periodu 1975-77, a desna cev 20 godina kasnije. A da bi se tuneli »Karaburma« osposobili za saobraćaj i linije BG voza produže do Karaburme, Rospi Ćuprije i dalje, tunele treba prvo očistiti od korova i nečistoće, a zatim u tunele samo postaviti šine i kontaktnu mrežu.

  3. Bravo! Super vest za BG. Verovatno će zaista napraviti Vesić tih 7 mostova -npr. 2 do 3 mosta na Topčiderskoj reci, jedan most preko Mokroluškog potoka na Dušanovcu (iako je dobrim delom potok kanalisan ) zatim nekakav mostić na zapuštenom jezeru ispod Avale itd.

  4. Dobiće Bg sedam mostova kao što je dobio onih milion stabala koje si obećao. Bolje da se ne javljaš i ne izjavljuješ koješta, ti s Beogradom nećeš imati veze, izuzev sa CZ-om.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.