Vesić: Dojave o bombama su deo specijalnog psihološkog rata protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Postovani gospodine Vesicu i Vuline. Nisam vise siguran kakve kadrove imamo u nasim bezbedonosnim sluzbama, ali ukoliko nedostaje kadra, nudimo vam da pronadjemo odakle stizu ti preteci mailovi. I dostavimo sve podatke javnosti pa i Vama. Ukoliko se deca zezaju ili neko nasi sugradjani, nadam se da imate ko ce da reaguje, a ako je ipak u pitanju strana sila koja eto na takav nacin vodi sajber rat, pouzdano verujem da je resenje tog problema resivo, jer da nije resivo onda bi to zaista bio problem. Samo Vas pitam da li zelite da nas nekoliko programera ukloni stranu pretnju ili imamo mozda i neku jedinicu za to ili diplomaatiju….ne razumem se previse u te pojedinosti, ali eto, mi smo Vam na usluzi kako biste mogli napokon neku vest istinito da kazete uz dokaze.

  2. Cilj je uterati strah u gradjane Srbije,!!!
    STRAH uvek disciplinuje čoveka ,?!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.