Vesić: Hiljade stanova od jutros bez grejanja zbog bahatosti Srbijagasa

Ostavite komentar


  1. Bez grejanja su i delovi N.Beograda kod Fontane – Genexa, kazu zbog zamene cevi za podstanice. Radovi na redovnom odrzavanju nisu obavljeni letos, vec su poceli pre nekoliko dana i izvodjaci su privatne firme. Gradiliste neogradjeno, poplavljeno i u blatu.
    Mozda se g.Vesic oglasi i povodom ovoga.

  2. @zeljko bgd. Tačno, mi ovde kod Fontane (Narodnih Heroja) nismo imali ni jedan dan tople radijatore. Grejemo se na klimu ali ne možemo da ugrejemo 65 kvm, a račun od oko 8.600 din. redovno plaćamo cele godine. Čist bezobrazluk i javašluk.

  3. Razumem tu nevolju, tj. delim je. Evo u Zaječaru nema uopšte grejanja, ma nije održana nijedna topla proba. Danima smo jedan od najhladnijih gradova u Srbiji (trenutno je samo 7,6 c, u 14:35, dakle u toplijem delu dana), a stanovi su hladni, grejanja nema. Lokalne vlasti ćute, gradska toplana takođe.

  4. Pre će biti da je Srbijagas dao do znanja večitom zameniku gradonačelnika gde mu je mesto i kolika je njegova realna politička moć. Posle izbora teško da če i dalje biti na toj funkciji

  5. he he…vesić sns…protiv bajatovića sps…ma, biće zanimljivo…ma kakvo grejanje…

  6. A zasto trpite tog Bajatovica ovde. Sta je on ovde, da li je on
    Gospod Bog, sklonite ga vise sa te funkcije, napunio se para, platu ima oreko 20 hiljada evra, ne radi nista i maltretira gradjane. Dosta je bilo, taj covek je zaista bajat.

  7. Ako je toplo kod glavnog menadzera Srbijagasa onda je u redu. Sta ima veze sto je nama hladno a jos i placamo. Bitno je da je on menadzer godine i to u firmi koja posluje sa gubitkom od kad je on tamo. Tako da Vesicu ne salji komunalce da pisu kazne, jer ce i to platiti ovima sto je hladno.

  8. U Bulevaru despota Stefana 95 i na širem potezu te ulice, Cvijićeve, Porečke, Venizelosove… u velikom radijusu, dakle, oko Bajlonijeve pijace nismo.imali nijedan dan grejanja! Ista priča svake godine. Smrzavamo se, razboljevamo, plaćamo 12 meseci u godini najskuplje grejanje na svetu. Telefoni toplane Dunav nama kpji plaćamo nisu dostupni. Preko RTS- su nam poručili da mogu da ih zovu samo upravnici zgrada i to ako negde curi. A da će grejanje početi – po zakonu!?!? – 15. oktobra.

  9. Pa preko 90% gradova u Srbiji nema nikako grejanje pa niko ne rice.
    Vesicevi pajtasi nisu dobili posao pa sad nervozan
    Vesko jos malo i gotov si
    Sapicev uslov dolaska u SNS je sklanjanje Vesica

  10. izgleda da Đilas ovog puta nije kriv. Ali, ako se pogleda unazad do 1949. možda se i nađe neka veza.

  11. U Generala Ždanova na Novom Beogradu danima se smrzavamo. Ima li neko da čuje glas svih nas koji redovno plaćamo račune, a smrzavamo se?!

  12. Grejanja nema uopste ni na Miljakovcu,Borska?
    Niko se ne javlja na telefone,informacije nema,niko nista da kaze a ni da popravi da pusti grejanje,smrzavamo se tri dana vec?
    Sramota!!!

  13. Mi placamo grejanje tokom cele godine, grejao se ne grejao. I onda kada treba da se grejes oni ti ne isporucuju. Znaci pokrali su nas. LOPOVI prosto i jednostavno.

  14. E ja naložio smederevca, pečem krompir u rerni i jem sa starim kajmakom, letos sam spremio drva

  15. Grejanje nema ni u ulici Dzona Kenedija i Prve pruge zato što je gospoda pre nekoliko dana počela da kopa ulice i da menjaju cevi za podstanice.Ništa novo.Uvek tako rade pre početka grejne sezone.Sramota.

  16. Nema grejanja ni na Miljakovcu1…bilo kratko i navodno ima neki kvar.Sramota je da celo leto nije ništa rađeno,a krajem prošle grejne sezone je bilo kvarova i nismo imali grejanje u celom stanu,pozivala sam toplanu milion puta i nisu otklonili kvar.Plaćam 11000 dinara uredno svakog meseca,a smrzavamo se i prinuđeni smo da se grejemo na stuju.SRAMOTA!!!

  17. Zato sam nonšalantno odbio grejanje putem CG iako mi je toplana jako blizu. Poskupeće struja, to stoji, ali poskupeće i gas, a i sve ostalo. Ako nemam da plaćam struju isključiću grejanje, a ako ne platim CG izvršitelji će mi oduzeti stan. Bolje sprečiti nego lečiti. A sa svim državnim institucijama samo u okviru onoga što mora, na svaki drugi način zaobilazim ta legla javašluka i nepotizma.

  18. Danas i dalje nema grejanja na Miljakovcu 1,u stanu je kao u frižideru…pozivam dispečerski centar,isključen telefon,Beokom centar nije nadležan,za 1000evra godišnje,koliko plaćam,očekujem bolju uslugu i ODGOVORNOST nadležnih.
    Da…i smrzavam se na 12 stepeni!!!

  19. Nema grejanja u bloku 1 u Omladinskih brigada na Novom Beogradu. Smrzavamo se, a nigde nikakve informacije, niti mogućnosti da se do nje dođe. Bice da nije samo do Srbijagasa nego i do Beogradkih elektrana.

  20. Poštovani,

    Molimo da nadležni sektor odgovori da li je TPC uređaj je proveren i u ispravnom stanju, kao i ostala oprema u toplotnoj podstanici u ulici Palmotićeva 20A, kao i kada će početi grejanje na nivou čitave zgrade?

    SPOLJNA TEMPERATURA JE 9 STEPENI!!!

    Kakva je to vrsta uređaja koja se svake godine kvari baš pred početak grejne sezone?

    Kakav je to nadležni sektor koji već TREĆU GODINU ZAREDOM ne ume da nabavi ispravan TPC uređaj????

    Kakva je to kompanija koja posluje dobro samo na papiru????

    Citat sa vašeg sajta:

    Beograd, 08. oktobar 2021. danas je održan prvi sastanak Radna grupe za koordinaciju aktivnosti u snabdevanju toplotnom energijom, na teritoriji grada Beograda kojom je presedavao, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, zajedno sa direktorom JKP „Beogradske elektrane“ Radetom Bastom.
    „Na sastanku Radne grupe smo sagledavali zalihe i kako ćemo sprovoditi aktivnosti koje su neophodne, kako bi građani Beograda bili zaštićeni i snabdeveni toplotnom energijom… jer će država učiniti sve da obezbedi sigurnu isporuku električne i toplotne energije građanima Beograda… Beograđani neće imati problema sa snabdevanjem toplotnom energijom … od danas „Beogradske elektrane“ će, pored provere funkcionalnosti postrojenja, ujedno i isporučivati toplotnu energiju potrošačima.“

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.