Vesić: Inflacija spomenika biće još veća

Ostavite komentar


  1. Ulični pandur drži predavanja. Na koliko niske grane smo spali. Polupismeni odlučuju o istoriji, spomenicima, drže predavanja narodu.

  2. Ja znam da neki vec imaju spomenike,ali mi nije jasno kako smo do sad ziveli bez njihi da li ce ovi uvazeni pokojnici gore kod Boga biti srecniji zbog toga

    1. Vesiću, što teraš inat?! Vidiš dokle nas je inat odveo u poslednjih 30 godina? Razmišljaš li ti uopšte o posledicama onoga što činiš kada padne vlast? Pa zar zaista misliš da će biti kao da se nušta nije dogodilo?

  3. Građani mesta Koviona u opštini Sopot . na udaljenosti samo 30 km od Beograda, žive kao u srednjem veku – bez vode, iako se godinama bore da ovo naselje bude priključeno na gradski vodovod. Obećanja je bilo mnogo, međutim, do dans nijedno nije ispunjeno! Meštani ovog naselja u blizini Beograda, odlučili su da svoje osnovno pravo na vodu traže upravo od gradskih vlasti Beograda, tačnije od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

  4. Ti nasi preci bi oslobodili Kosovo i Metohiju, ne bi dizali spomenike. Kad vi to planirate? Zemlja koja treba da ratuje ne pravi spomenike nego se uzurbano sprema. I ne saradjuje sa NATO koji joj je bombardovao i teritoriju uzeo i ne pregovara sa UCK teroristima kao sto vi to radite. Da se bavi sminkanjem mogla bi i baba Kurana…

  5. Podićićemo spoženik kralju Aleksandra…. Obrenoviću? Verovatno u bulevaru kralja Aleksandra?

  6. Znacenje reci: „» inflacija • ženski rod Uvećavanje i puštanje u opticaj sredstava za plaćanje u znatno većem broju no što je, s obzirom na ekonomske prilike zemlje, potrebno…“ Nepismeni Vesic je zaprvo izgovorio ono sto svi znamo – da Srbuja nema novca ni za mnogo vaznije stvari, ali da ce ipak, postavljati SPOMENIKE! Verujem da bi svi sa njegove liste sacekali i ZELELI da se novac pametnije ulozi.

  7. Fundamentalna sramota ovog posttioistickog brloga je …da nam Vesic prica da Mesa Selimovoc treba da ima spomenik u Beogradu.
    Ovo nije samar, ovo je pesnica po sted cela….tzv eliti SerBskoj, iz kruga dvojke.

    1. Zbog čega je Meša Selimović problem? Možda nekika smeta njegovo ime i prezime? Jeste li čitali njegova dela i znate li i[ta o tom književnom velikanu?

  8. Da li je „nervozan“i Antić(sada direktor Koridora) koji je u to vreme bio Predsednik gradske skupštine,koja je donosila odluke koje je potpisivao?

  9. Bogohuljenje je kada Vesić izgovara ime Selimovića, Crnjanskog i ostalih velikana. Primitivna, šovinistička vlast mediokriteta ne može ni da shvati njihove domete, znanje i zaostavštinu.

  10. Vesic i Vucic ustvari podizu sebi spomenike da bi se o njima pisalo i pricalo. Ovo je cista nekrofilija. a to sto u Srbiji po izvestaju RZS – Zavoda za statistiku svakog dana od nezaraznih bolesti umre 280 gradjana i gradjanki Srbije od cega oko 50 zbog nebrige u pravo Vesica i Vucica njih ne zanima, bitno je da oni budu u centru paznje i medijima da zaduzuju gradjane bez svake mere i prtoporcije. Setimo se da je Vesic platio izradu 20.000 zastava radi dobijanja izbora a nije se setio da od tog materijala na pravi zastitne maske za hiljade Beogradjana koji nemaju para da ih kupe i koji su zbog toga umrli. Strasno.

  11. Zbog osoba kao sto je ovaj Vesic, Beograd je bas onakav kakvim ga je opisao Boris Dezulovic. Nije mi jasno da niko ne preduzima nista da spreci ovog manijakalnog tipa da naruzuje ionako ruzan grad koji je nekada imao bar sarma, a sada nista, nista osim kicerajske ruznoce.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.