Vesić: Kad god budemo mogli nećemo dozvoliti da se lepe nalepnice

Ostavite komentar


  1. Ono sto nije napisano u clanku je vest od jutros da ce Gradska čistoća nuditi zgradama obavesnu uslugu skidanja grafita sa fasada po xy ceni koju ne zele da objave; kao – OBAVEZNU.
    Dakle ako ne uzmete kao kucni savet ili zgrada uslugu Gradske čistoće i skidanja grafita, svi stanari zgrade i kucni savet bice NOVCANO KAZNJENI.
    Jutros su poceli sa tim glupostima u Ustanickoj 189.
    Blize se izbori pa treba namaci pare.
    Ovakva lopovska vlast ne pamti se od turskog zuluma.

    1. Istina, to sam jutros gledao na tv prvoj. To što se grupa huligana (navijača) koja je pod direktnom zaštitom vladajućeg režima već 10ak godina iživljava i celokupnu Bež.Kosu ruži najvulgarnijim grafitima i pored činjenice da su sve te zgrade privatno vlasništvo stanara to nema veze ali zato ti isti grafiti moraju da se skinu jer ruže fasade i biće kažnjeni stanari zgrada koji ih ne uklone na ovaj i onaj način. Aman dosta bre više jahanja, narode probudi se!!!

  2. Nalepnice su napad na gradski budžet, za razliku od plastične jelke koja košta samo 83 000 evra, ili poduža metalna motka – jarbol za zastavu, koji je procenjen na samo par stotina hiljada.

    1. Jarbol ne kosta par stotina hiljada evra vec oko 400 000 000 dinara ili 3,5 MILIONA EVRA. Uskoro ce tender pa ispratite na sta se trose nase pare

      1. A realno gledano, jedna obicna sipka kosta max max hiljadu evra, neko ce u dzep staviti ostalih 3.499.000 …….

  3. G. Vesiću da li to znači da niko ne sme da lepi nalepnice ili se to odnosi samo na nalepnice gde se kritikuje Vučić? Kažite Predsedniku Srbije da gradjanima i opoziciji omogući pristup nacionalnim medijima pa neće biti lepljenje nalepnica…Ovako u medijskom mraku kako mislite da gradjani šire informacije o kriminalnim radnjama sadašnje vlasti?

  4. Znači, huliganstvo je lepljenje nalepnica sa istorijskim dubokoumnostima velikoga vožda, a nije huliganstvo kad se zbere kuso & repato u autobuse da šparta po Srbiji i sluša isto to ‘live’, pa još i da pada u delirijum od sreće. Da si umeo da prepoznaš huligana, ne bi mu se uspuzao uz nogavicu. Ili ipak jesi, i to odlično, jer svako svome jatu leti, naročito lukrativnom. Trebalo je, valjda, da izlepe nalepnice ‘Tunel Ratka Mladića’, pa da naručiš još 5 miliona, a?

  5. Da li ce to biti isti odnos prema svima koji buduubuduce lepili nalepnice????

  6. Vesic… Ne znam kako ovaj lik na citaoce ovih redova deluje?! Mene pak sto se tice, golema MUKA me obuzme prilikom svakog pojavljivanja njegovog, a posebno me iritira svojstveno mu uvek „zdravorazumsko i super inteligentno“ usmeno istupanje… Ne moze covek prosto da poveruje da tako nesto postoji u vrhu vlasti prestonog nam Beograda! Inace, priznajem, jedva cekam da mi definitivno nestane iz vidnog polja, pa da ga i moje usi vise nikada ne cuju.

  7. A čega se oni plaše? Pa da će neko da ih skloni s vlasti i neće moći da besomučno zidaju…Oni samo zidaju ilegalne zgrade….Pa krenite peške Mirijevom (bilo kojom opštinom BG) i šta ćete da vidite? Beskonačnu gradnju solitera…bilo gde… polako se pretvara u MIIJEVO FAVELU kao uostalom i ceo Beograd (BEOGRAD FAVELA). Šta to su sve legalne zgrade? Sve je to ilegalno samo „s pečatom vlasti“! Nigde infrastrukture za takav broj zgrada i broj stanovnika…. Kanalizacija zastarela i fekalije se izlivaju u Dunav… splet ulica kao u svakog MAHALI (sokačići asfaltiranu i to su šatro ulice)…trotoara nigde…. trafo stanica ni za lek…a o školama, obdaništima, jaslicama, bolnicama, pozorištima…. nema uopšte smisla govoriti…A tu je i deponija u Vinči (od 1974) najveća divlja deponija u Evropi koja truje građane…kišnih kolektora ni za lek…. jedno UA do neba za urbanističku mafiju koja je jača (i iznad je) države.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.