Vesić: Kada završimo rekonstrukciju Zemunskog keja izgledaće kao Beograd na vodi

Ostavite komentar


  1. Samo ne Zemun kao bg na vodi! Malo sto su ga radikali usvinjili jos vi skorojevici da dodate vase gluposti!

  2. Ispod hidrobaze je gradska kanalizacija koja smrdi nesnosno. Jel to znaci da ce zemunski kej izgledati kao na begradu na vodi.

  3. Nedaj Bože da Zemunski kej, posle Vesića i sličnih „stručnjaka“, izgleda kao ovo ružno betonsko čudovište nazvano BG na vodi koje imitira Dubaji. U Dubajiu se bar zna ko je vlasnik mnogih zgrada a u BG na vodi se to samo nagađa! Da li su Arapi, ili porodice Mali, Vučić, Brnabić, uz udeo i Veselinovića (onog koji je sa Kosmeta pobegao gologuz u BG) Kokeze i drugih delimično i mafijaša!

Ostavite komentar


Beograd

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti "Jevremovac": Deveto izdanje art+science festivala 8

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti „Jevremovac“: Deveto izdanje art+science festivala

Ovogodišnji art+science festival održaće se od 25. septembra do 31. oktobra, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“. Tematski fokusiran na uticaj čoveka i tehnologije na prirodu i biodiverzitet, deveti po redu program istražuje njihovu međusobnu dinamiku, odnose i posledice. Odabrani umetnici iz Srbije, Italije i Velike Britanije predstavljaju radove koji donose autentična tumačenja i prikaze povezanih tema kontekstualizovanih u okruženju beogradske Botaničke bašte.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.