Vesić: Klime u GSP do 9. jula

Ostavite komentar


  1. Kada bi u bilo kojoj uređenoj drzavi neki gradonacelnik najavio klime u autobusima (kao da nisu nesto sto bi trebalo da se podrazumeva) hospitalizovali bi ga momentalno u adekvatnoj medicinskoj ustanovi. U Srbiji, ovaj coveculjak nas terorise po Beogradu od kaldrma po centru grada do nemanja klime u gsp-u.

  2. Ljudi se u GSPu voze ispod svakog elementarnog kriterijuma ljudskog dostojanstva. Klima ne postoji i uz nezamislivu gužvu, na 35 stepeni, svakodnevni je poduhvat stići od tačke A do tačke B. Posebno je iritirajuće, da može da se prijavi svaki autobus koji nema klimu, pa će isti biti isključen iz saobraćaja?! Uzimajući u obzir, dodatno, letnji režim saobraćaja GSPa, to bi u praksi značilo da bi ulicama Beograda saobraćala jedna desetina autobusa od ukupne količine predviđene za letnji režim. Neverovatno?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.