Vesić: Kovid propusnice su u interesu zdravlja ljudi, najveća odgovornost je na vlasnicima klubova 1Foto: BETA/MILAN OBRADOVIC/DS

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će 10 ekipa Komunalne milicije i pet ekipa inspekcije na terenu svakodnevno kontrolisati da li se poštuje odluka o kovid propusnicama i apelovao na ugostitelje da se sami organizuju, preneo je danas Beoinfo.

„Neki klubovi su već počeli da organizuju testiranja, što je dobro i treba da se radi. Suština sprovođenja odluke je na kovid redarima i ugostiteljima. Nadam se da neće biti potrebe za kažnjavanjem“, rekao je Vesić.

On je izrazio nadu da će većina ljudi razumeti da je ovo u interesu zdravlja ljudi, te da se pokušava da se dođe do situacije da bude manje zaraženih.

Komunalna milicija tokom protekle noći nije imala problema prilikom kontrole ugostiteljskih objekata, naveo je Vesić i ponovio da se do ponedeljka radi na preventivi i objašnjava ugostiteljima kako da se organizuju, jer je najveća odgovornost na vlasnicima klubova gde je i najveća mogućnost da se neko zarazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari