Vesić: Presložićemo kocke na Trgu zbog žalbi da su neravne

Ostavite komentar


  1. Vesicu rusitelju, nisu one neravne nego su krenule da se slezu i raspadaju. Maznuli ste milione na trgu, a gradjanima uvalili fuseraj.

  2. Bilo bi super kada bi ti presložio nešto od „neravnina“ u sopstvenom iskompleksiranom mozgu i pronašao snage da se povučeš iz politike i zamonašiš. Tako bi spasio i sebe i nas.

    1. prvo zaslužena robija a posle može u monaške redove , ipak treba da postoji neko red nakon oslobođenja

    2. Lepa bajka. Evo lepše, bg sad ima oko 2.000.000.stanovnika, neka izadjem između 10-20% i sve rešeno, ne čekajte bagere i narod iz unutrasnjosti. Ili, sedite i ćutite.

      1. Potpuno ste u pravu.Ne znam sta hoce stanovmici Beograda kad ih subotom na protestu ima onoliko?

    3. Nažalost, taj nema neravnina na mozgu, u tome i jeste problem. Te vijuge su odavno ispeglane.

    4. Ta kosca na trgu je već sada katastofa, a tek kasnije za koju godinu…. Nego šta je sa Kraljice maije, 17 marta (ulica od Vuka do Kalemgdana… ništa kao „dečiji crtež“… rokovi za gornji deo ulice davno probijeni, Vesič kaže „nisu bile ucrtane sve instalacije“..zato kasne……Da to samo pokazuje (svakodenvno) da smo Severna Koreja… U Tokiju takvu ulicu kao što je 27 marta (od Vuka do Kalemegdana, takve dužine) (ali mnogo širu, sa po 5 traka u svakom sveru) urade za jedan dan (tačnije jenu noć, počnu u 22h i ujutru u 07h građani Tokija tu voze)…. Alo 21 vek, u Evropi….

  3. Prilika za novu lovu? Ima li ista sto je ova vlast uradila, a da nije najmanje dva puta popravljano odmah po zavrsetku posla. To je znak strucnosti Vucuca i njegove ekipe?! To je poruka gradjanima da imaju poverenje u ono sto nam rade? Uskoro, posle najavljenih povecanja plata i izgradnje novih „nacionalnih“ stadiona treba ocekivati ponovan zakon o pljacki penzionera. Jer i to treba popraviti?!

  4. Mene interesuje da li se utvrdila odgovornost gradske vlasti i samog Vesica, Malog i Folica koji su odobrili glavni projekat i izdali dozvolu za gradnju? Sad ispada da je Strabag tu nesto izgradio svojom voljom i na svoj cef, nije li grad postavio konkursne uslove i odobrio projekat? Gde je tada Vesic bio da cuje gradjane, one obicne i one na dva ili cetiri tocka? Koga vi pravite ludim? Treba vas ostaviti tu da samo preslazete kocke, bez zaustavljanja saobracaja, golim rukama i o svom trosku i to u roku of tri dana. Sram vas bilo, ova naknadna pamet posle Slavije i sada trga Republike je vec notorna.

  5. Kako bre Gorane, pa pre 10 dana si pricao kako u Beogradu nista bolje ni lepse nije napravljeno?!
    Kod vas je ona narodna – drzi bure vodu dok majstori odu. I za to ste platili 10 miliona evra, a ni 10 dana nije izdrzalo?!

  6. da li je ovaj svestan da je izjavio da je grad usvojio projekat u kojem nije vodjeno racuna o potrebama svih gradjana vec o samo jednoj relativno malok grupi ljudi? za ovo bi u zemljama na koje se pozivate da su iste ili slicne, vas bukvalno lincovali na najvecem trgu!!! ali mi smo civilizovan i poslusan narod pa cemo prihvatiti da si kupio losu drogu i da ti se sve cinilo ravnim do kosova

  7. Mogu li nešto ovi da urade kako treba,ranije Grdelica pa Slavija,Knez-Mihajlova sad Trg Slobode.Aman ljudi.Samo su Savamalu uspeli u jednom cugu da srede.

    1. Zašto neka od opozicionih stranaka ili udružene ne organizuju neku vrstu protesta u vezi ovoga ali i svih drugih diletantskih projekata SNSa. Da dođemo na Trg Republike, da se stvarno čuje glas građana

      1. Gde si ti bio sve ove mesece kada je svakodnevno Bastac sa malobrojnima organizovao protest na trgu? Pa protesti u organizaciji Ne davimo Beograd! Sad bi da se okupljas kad je sve vec gotovo!!! 10 miliona evra nasih para!! Ruglo od trga, videlo se na pocetku. Za sta tolike pare? Za ravnu plocu i granitni treskavac bubrega? Sad ce kao da preslaze i odjednom sve glatko, ne trese, u stvari novi kamen. Dodatnih par miliona…..
        Gde si bio, nema sada vise okupljanja tu? Okupljanje je sada svake subote kod Terazijske cesme! Da te obavestim na vreme.

    2. Savamalu je trebalo samo srušiti, uništiti, to im je uspelo. Čak su ostvarili i bonus – ubijen je jedan čovek koji je dobio infarkt tokom njihove efikasnosti

  8. Dajem 2 evra na ulozeni jedan da svaki potez koju napravi petooktobarska Srbija matematički gledano štetan po narod. Uzmite Danas i prolistajte zadnjih 20 godina i videćete šta ste sve balavili kakav nas dizdilend čeka.

  9. Ovaj prvi mora u zatvor, zatim cela gradska uprava, Zorana, Mali, Drobnjaka i Lončar. Pa da u pritvoru objasne koliko su koštali trgovi, ulice, trotoari, tramvajske šine, autoputeva koji kao da premošćavaju doline na Mars, stanovi i apartmani, kao i klinički centri (odlično što se zidaju, ali zašto su skuplji za preko 50%, kao i oprema), a onda da kažu po čijem su nalogu sve to radili!

  10. Ovo pokazuje da je ova bahata sns neznalica , vesić i organizator i učesnik velike kriminalne operacije „rekonstrukcije“ Trga republike u Beogrsfu, što je sad jasno i nedvosmisleno potvrdio na vučićevoj kriminalnoj releviziji.
    Oprali su pare na Trgu, zarafili, uzeli debele provizije a ništa nisu uradili – a to što su uradili maksimalno su izošljarili za više od godinu dana zamlićivanja.
    Ova nesrećna država pod vučićem i njegovim primitivnim , neobrazovanim nesposobnjakovićima funkcioniše na principima :laži, propagande, krađe, provizije ošljarenja i presipanja iz šupljeg u prazno.

  11. Ovaj tzv.Trg Republike je za tzv. pristojnu Srbiju-Rubikova kocka…? Tupi i pokvareni…!! Ali,ko brzo radi,radi dvaputa…!!!

  12. U Novom Sadu su (davno) renovirali Dunavsku ulicu i stavili kocke. Žene sa štiklama tuda nisu mogle da prolaze, li su mogle ali pažljivo i polako. Novosađani su takvu Dunavsku nazvali – Kič strit! Posle su stavili asfalt i sada je sve u redu.
    A, koliko je sve to koštalo, i koliko je ko tu uzeo – to se nikada nije saznalo…

  13. Kocke su , koliko cujem, pocele da ispadaju. A iygleda i da nisu kocke, nego kaldrma od par milimetara debljine. Gde da priynaju svoj lopovluk i lose uradjen posao. Ovo im je doslo kao spas, sad od sebe prave dobrotvore i dusebriynike, kao cine narodu. Pa sto nam nisu ucinili kada smo molili da ne diraju Trg. Na zalost, znaju odlicno da spinuju, te eto , jos ce iz ociglednog javasluka dobiti hvalospeve svojih poklonika, kako oni , eto, misle na gradjane, a zla firme ce o svom trosku sve ispraviti…..Ej Srbijo,Srbijo

    1. Tebe treba presloziti i poslati u ropotarnicu istorije, da tebe i tvoje jagnjece brigade ne gledamo vise ikada po Beogradu.

      Postovanje Redakciji Danasa

  14. Ajme …super …bice jos provizije …samo se vi zalite ali i dalje glasajte za Acu I mene …mmm… “ zlatno doba “ za nas

  15. Onaj ko je potpisao da su radovi završeni, i primio objekat, da se sprovede na očnu kliniku, i da mu se proveri račun u banci. Mora da se konto uvećao, pošto svi podizvođači potkupljuju Nadzorne odbore… Obiđite Kulu A i Kulu B na Beogrdu na vodi, i tamo su behaton kocke „prave“….

  16. Ako je projektant pogresio, u tekstu se da procitati da su procenilu da sem automobilista nema vise nikoga, zasto troskove popravke snosi izvodjac radova???? U ovoj drzavi nigde logike

  17. U integralnom tekstu koji je objavila ,, Politika“, najviše je neutemeljenih samohvalisanja na izgled trga pa uobičajeno skretanje pažnje na ,,Đilasa lopova“ i tek ovlaš pomenuto da su kocke nekvalitetno postavljene . Svakodnevna matrica naprednjačkih funkcionera .

  18. Projektant je raymi[ljao samo o golubovima koji ‘e tu da sle’u.
    Pa i projektant i vesi’ i obraylo\enje su tragikomi;ni. Dunsteri jedni.

  19. Koja je ovo stetocina, nikad vecu Srbija nije videla. A gde je onaj tzv „gradonacelnik“? farba neke kucice za vrapce?

  20. “Projektananti nisu…..”,u Projektu su prave linije,problem je kod nadzornog
    Organa i Komisije za tehnicki pregled i prijem Objekta,odnosno
    Investitora gosp.Vesicu.

  21. Nije problem sto je vesic debil koji, kao ide u inspekciju nakon zavrsetka radova, a ne tokom radova, pa onda kao glumi francusku sobaricu pred kamerama pinka.
    Problem je sto je srblje postalo stado ovaca koje guta bespogovorno sve ove sns bljuvotine i vice – jos, jos…
    Sutra kad im vesic u zdravstvu – loncar, izvadi pogresan bubreg i tada ce vikati – jos, jos.

  22. Ćuj Goranče, kaldrma nema fuge i zato moraš uklapat’ ! Ne lapat Goranče,ne lapat već uklapat’.

  23. Prvi put cujem za vanrednu inspekciju nakon primljenih radova.
    Na trg su postavljene kocke visine 15-tak santimetara. Ispod njih je asfalt debljine 10-tak santimetara. Mislim da se tako nigde ne radi .

  24. NIŠTA nisu u stanju da urade a da bude dobro.. Sposobni su samo da se ugrade u tal i lovu šaržiraju u stranim bankama. u zemljama gde školuju decu.

  25. E, jes’ vam dugo trajao novi trg! Nema ni mesec dana kako ste ga pustili u promet, a već mora popravka!
    Jer da se ne lažemo, možemo ovo zvati „preslaganje kocki“ ili kako god hoćemo, (očekujem da tu botovi budu kreativni) ali to ne menja suštinu da je to POPRAVKA nečega što je u startu bilo LOŠE i NESTRUČNO urađeno!

  26. Juce u Danasu citam anketu medju arhitektama i svi hvalise trg samo je clan Inzenjerske komore kritikovao. Inace vidim juce kako tuzno izgleda trg. A ovo pravdanje Vesica je smesno… Jedina koris od neravnih ploca je da je neko izbacio pesak iz bubrega.

  27. Najbolji gradonacelnik Bgd Dragan Djilas!!! Bez stranke osvojio 19% u poslednjim izborima!

  28. Nekad pomisliš da čovek tako sitne građe ne može izgovoriti tako tešku glupost, prosto ne očekuješ takav kapacitet iz malog tela.

  29. VESIĆ I BULUMENTA DA UZMU ČEKIĆE U RUKE I LIČNO DA TUCAJU KAMEN DOK NE ISPRAVE SVE GRBE I RUPE I DA NE RADE NIŠTA DRUGO POŠTO PROIZVODE SAMO GLUPOSTI I ŠTETU OVOM GRADU !

  30. Trg republike svojim sivilom asocira na zatvorsko dvoriste.Prakticno nema zelenila, onih nekoliko tankih drveta posadjeno je ne u centar prostora predvidjenog za sadju vec uz samu ivicu!
    Klupe od kamena su isto promasaj jer su po suncu prevruce a tokom svezijeg vremena hladne.
    Sto se tice voznje po kamenim kockama to je frustrirajuce cak i u trolejbusu. Mogu da zamislim kakav osecaj ima dete u kolicima dok ga majka vozi preko prelaza na kolovozu.

  31. Bruka , ni Slaviju nisu uradili. A ulicu 27. marta ce zavrsiti limburga meseca. Rasturise Beograd Muslijevi strucnjaci.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.