Vesić: Ravnomerno razvijamo sve delove Beograda

Ostavite komentar


  1. Razvijate? O da… koliko ima bespravnih objekata 1 milion, 2 miliona… sa nazovi opštinskim i gradskim dozvolama , svako ko nije slep kod očiju neka krene bilo kojom opštinom i svuda „divlja-sa dozvolama“ gradnja…. mafija s belim okovratnicima zida četvorspratnice gde god im se hoće….infrasstukture nigde (ni na vidiku). Gde vezuju instalacije tih četvorspratih strašila? pa u stare zakržljale infrastukturne vodove….Zato pucaju cevi za vodovod svaki dan, malo malo pa se izliva kanalizacija…. pri pljuskovima letljim potop….. Grad nema postrojenja za preradu otpadnih voda, pa se nove i nove fekalne vode izlivaju u Savu i Dunav…
    Razvijate vi bankovne račune te mafije s belim okovratnicima…. Zbog prekomerne nepotrebne gradnje (koja krši sve norme gradskih urbanističkih planova) život u Bg je postao „nemoguća misija“ živimo kao u „kokošinjcima“ ili „oborima“, „farmama“….. ovih dana sam videla da postoji čak i „Mitrović“ inžinjerig – neka nam novinari kažu jel to od Željka Mitrovića? Zidaju objekte kao što je i zgrada Pinka…..zagrabe plac….

  2. Beograd nije samo strogi centar, Savski Venac, Vračar itd već i okolne opštine. To je ova vlast prepoznala i, zbog toga, je podrška naroda na istorijskom maksimumu od preko 50% .

  3. Svaki posao koji bude započet, biće i završen, ništa se neće ostavljati na pola.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.