Vesić: Reprogram za dužnike „Infostana“ produžen do 31. marta

Ostavite komentar


  1. Ceo grad raskopan, svugde trešti turbo folk, čiče voze trole, ćelavci u Audijima vladaju gradom, to je vesićev i vučićev Beograd.

  2. Protivustavna je odluka Skupštine grada, aktom koji je niži od zakonskog. da postojeći sudski procesi predju u nadležnost izvršitelja, koji su po pravnoj definiciji samo izvršni organ koji može delovati samo po odluci nadležnog suda! Nezamislivo je da se Ustavni sud tim povodom još nije oglasio, niti je samozvana opozicija bilo šta preduzela po tom pitanju! Time omogućuju zloupotrebu prava od strane režimskih izvršitelja i široku pljačku naroda.

    1. Mislim da su sudije Ustavnog suda dobile naređenje da pređu u zimski san. Zasada

  3. više od 5000 dužnika u beogradu ,ljudi radili po 35,40 godina pošteno, a sad sastavljaju jedva kraj sa krajem za nekretninu koju su kupovali čitav život ,a na periferiji na ledinama recimo izbeglice žive u vilama ,ne plaća se porez,stanarina ne postoji,voda se krade, a smeće se ostavlja pored puta! hoćet da budete građani- beograđani samo izvolte? i ko je ovde lud u srbistanu?

  4. Takvu Vesićevu skandaloznu izjavu koju objavljujete u ovom tekstu ne bi se usudio da da ni brucoš Pravnog fakulteta. Ne može nadležno ministarstvo, koje je deo izvršne vlasti, da ukida nadležnost suda u predmetima u kojima je zakonom ovlašćen da odlučuje i da je prebacuje u nadležnost izvršnog organa, odnosno izvršitelja! Ko je ovde lud?! U noveliranom Zakonu o izvršenju i obezbedjenju iz oktobra 2019. godine, koji stupa na snagu u januaru 2020. godine potpuno su jasne odredbe o nesumnjivoj nadležnosti suda u sporovima po tužbama INFOSTAN-a.

  5. Reprogram je za dugove do juna 2019. to stalno ne govori ni infostan. Ostali će biti ekspresno utuženi, preko advokata i izvršitelja!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.