Vesić: Sistem elektronske kontrole znači kraj bahatom parkiranju

Ostavite komentar


  1. Automatski će iz servera biti brisani novi Range Rover džipovi.
    Za neupućene: većina članova SNS-a na funkcijama i bolje stojeći donatori voze isključivo ovaj tip vozila. Razlog: da mogu da se bahato ponašaju u vožnji i kod parkiranja a da ih milicija ni ne opomene. Neka vrsta nevdljive rotacije. Čak su i Šešelju kupili ovakav džip.

  2. Na Vidikovcu ce i dalje biti moguce parkiranje na putu i pored ogromnih parkinga, samo da se skokne u trafiku ili po „brzu“ hranu. I bice i dalje dozvoljeno da se kola naredjaju na put cekajuci tehnicki pregled jer agencija nece da ih zakazuje. Mozda ce samo biti otezano da se skokne do bankomata parkiranjem u glavnoj ulici kojom idu autobusi. Treba da smo zahvalni na malim stvarima jer bahat narod nije moguce (?) dovesti u red.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.