Vesić: Slavija sada prohodnija

Ostavite komentar


  1. a kolko je veca prohodnost? jel ovo izjavljeno na osnovu istrazivanja/studije, ili da mu verujemo na casnu politicku rec?

  2. Ukinite nov semafor u Mije Kovačevića, ili mu drastično smanjite interval, ujutru u špicu se stvaraju gužve daleko pre kružnog toka a posebno posle njega, prema gradu. I naravno, ako ste već napravili biciklističku stazu u M.Kovačevića-Ruzveltova, ne dozvolite da se vozila parkiraju po stazi, što se svakodnevno dešava.

  3. neistina 100%
    Bg je lep a prevoz "tutnji" samo kad se slika iz daljine i na medijima u relamama….ako morate da idete na posao i vodite život tako što morate da koristite GSP pa i tranvaje odmah se razuverite….grad je bez inrastrukture ulica koje su sposobne da propuste potreban broj vozila GSP za koninuiran prevoz. Bez te stalnosti u prevozu nije moguće obavljati poslove bez trzavice, stresa, kašnjenja. Svaki čas se na trasama tih linija dogodi nešto što napravi zastoj: pokida se pantograf, desi se sudar, vozači u velikim raskrsnicam koriste trase tranvaja i čine njihov saobraćaj bitno usporenim….putnici GSP ne mogu planirati svoje kretanje sa tako NEPOUZDANIM kretanjem vozila GSP. Širi krug dvojke (stari deo grada) kroz koji prolaze sve linije ne može fizički da propušta tolika vozila. Grad nije evoluirao tako da taj centralni deo bude samo turistička desninacija u koji građani ne moraju da dolaze da obavljaju sve vrste poslova…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.