Vesić: Taksisti da prekinu blokadu, građani nisu odgovorni za njihove probleme

Ostavite komentar


  1. Niko ne osporava nikome pravo na štrajk, lepo taksisti parkiraju kao sav normalan svet, pa pred skupštinu kao i svi ostali sa zahtevima.
    Da li Vesić odobrava štrajk i protest iz vozila?
    Pa kuda to vodi, samo 20-30 ljudi da štrajkuje u svojim vozilima ispred zgrade vlade i eto kolapsa!?
    Gde je još u svetu moguć štrajk prevoznim sredstvom?

  2. Pa jel moguce da on koji godinama maltretira gradjane Beograda tako sto svakodnevno raskopava po gradu bez plana i programa ima obraza da prica o maltretiranju

  3. I evo da pomognem Vesicu…ne juris ti automobile po gradu nego ugasis aplikaciju i to je to…problem resen
    Ali tesko jr sad kad svi imate udela u tome da se to presece…ciji su sve automobili u sistemu car go i kamea…to bi trebalo ispitati…ko to kupuje po 100…200 automobila…odakle pare…da necete mozda da nas ubedite da onaj jadnik Guberinic ima te pare

  4. Ovaj preletač šta ima pametno da kaže juče bio sa demokratama danas sa naprednjacima a sutra i sa crnim đavolom ako je to njemu u korist!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.