Vesić: Treba uspostaviti sistemske mere protiv poplava

Ostavite komentar


  1. To si trebao da zavrsis jos pre dve-tri godine. Više od pola decenije si na vlasti a tek si se sada setio.

  2. Treba da se definišu slabe tačke koje su se pokazale prilikom ovih ponovljenih poplava , odmah rešavati, i napraviti uvid u koja područja treba napraviti takav sisitem zaštite da zaštitimo stanovništvo.

  3. treba da sredi podrucje sasvkog nasipa i sliva reke save od obrenovca do usca.narocito reni bunare i da uredi priobalje,rascisti splavove koji ugrozavaju kvalitet vode i koji bacaju gomile smeca u reku.sve je to izvodljivo pogotovo sto su to planovi jos iz doba djilasa.sprovedite ih u delo.zakonski.

  4. Na zalost, to bacanje otpada vidim i u mom gradu, osim sto je ruzno i ugrozava zdravlje, predstavlja problem sada kada su kise, i kod nas bi trebalo da uvedu kaznene mere da se to spreci kad vec ne moze drugacije

  5. Što pre to bolje, mnogi građani ne mogu sami da reše svoje probleme.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.