Vesić u akciji čišćenja deponije: Do kraja godine predviđeno da se odnese oko 8.000 kubika otpada

Ostavite komentar


  1. Zašto postoji komunalna milicija, samo na pijacama kažnjavaju nakupce i paradiraju u kolima. Banda lenjivaca i glasača SNS.

  2. Ne reče nam Vesić gde odnose to đubre?
    Znam da ga ne izvozimo, dakle premeštamo deponiju sa tačke A na tačku B, pa dok se narod ne raspita i počne sa protestima zbog nove deponije!!
    Ne radi se to tako Vesiću, putuješ i srećeš razne profile, edukuj se malo čoveče, za dobrobit svih.
    Za početak istraži ko je odgovoran za stvaranje novih deponija, ko je prekršio zakon, recimo u slučaju Reve, jasno je da zaštićena zona ne može biti lokacija za odlaganje otpada, a to je radila gradska čistoća, po čijem odobrenju!?

  3. Lepo. Mnogi razbacuju otpad a drugi sakupljaju. Čudi me samo što prisutan narod nije najzad „pokupio“ i Vesića. Taj „dođoš“ u BG za bolje i nije.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.