Vesić: Učenici od prvog do četvrtog razreda u Beogradu dobiće besplatne tablete i digitalne udžbenike

Ostavite komentar


  1. Zasto Sami u BG besplatne digitalizovane knjige I tableti sta je sa ostalim delom Srbije ,jel to BG posebna pokrajina ili su posebna deca hiper pametna. Jedi li ti Vesicu normalan kako te nije sramota , jos se time hvalis
    Molim da se sve stopira ili moze li obratno. Deci sirom Srbije bez ,BG, sto naravno ne zelim.

  2. Bas san se pitao koji su to filantropski motivi fondacije Kavcic, kad eto dobrog Vesica da objasni, Nije poenta u digitalnom udzbeniku, nego u tabletu. Ono sto je Kavcic uradio je besmisleno skenirane slicke udzbenika, a sada ce Vesic da ih stavi u promet. Vazno je da osim Estonaca, niko u Evropi nije toliko pametan i talentovan koliko ova dva prosvetara, biznismen kavcic i maher vesic. Ovo je gore, stetnije i gluplje od svega sto je vesic do sada zakuvao.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.