Vesić: Ugovor za rekonstrukciju Trga republike objavićemo 1. novembra

Ostavite komentar


  1. Vec sam naslov je izlisno komentarisati. Valjda se ugovor o vrednosti radova prezentira javnosti pre pocetka istih. „Mirise“ na daleko.

    Postovanje Redakciji Danasa

  2. znaci mi cemo ustwari zaraditi na rekonstrukciji trga!!! bravo za vesica…aj da srusimi djilasov most pa da prawimo drugi,da vidim koliko cemo za raditi,tj KOLIKO CES ZARADITI??gnjido lopowska

  3. O srce preposteno….sad su se dosetili malo da steluju cifre, a papir trpi sve. Hoce li prikazati i procente koje su klepili kako on tako i dva puta po dva brata? i ko zna ko jos sve?

  4. Sada sam, posle ove izjave ovog -kako ga neki građani javno nazivaju v.d. kradonačelnika Beograda, siguran da svi demonstranti koji su pred palatom Progres Vesića „pozdravljali“ sa „Vesiću lopove“ apsolutno u pravu! I da je obnova trga koštala samo 6,3 miliona evra, ipak je pokrađeno! Što za stranku, što za vrhušku na vlasti. Kako je Šabac mogao da za samo 500.000 evra obnovi VEĆI trg od ovog beogradskog? Možda zato jer tamo nisu na vlasti Vesić i drugi esenesovci? Najverovatnije!

  5. Bogami buran novembar je pred nama. Prvi novembar, 4 novembar, pa ako se nešto drugo ne najavi slede Mitrovdan pa Đurđic.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.