Vesić: Za vikend sadnja drveća na Trgu Republike, a zatim popločavanje

Ostavite komentar


    1. Moraju da vide sa Cegevara Bastacem kada mogu da rade,kada ne.Dajte vise zavrsite to,samo je narod nervozan zbog radova koji idu u nedogled,a opozicija lepo na pocetak radova pa neka blokira a ne na sred.

    1. Ne znju se pise od odojeno. A drvece se sadi kad Vesic kaze, on sve najbolje zna.

  1. Divno, najzad ce sredi visedecenijsko ruglo od najuzeg centra.
    Jos kad bi uradili nesto sa ovim biciklistickim stazama na ulicama koje nisu nikako za to – biciklisti redovno ulecu u ljude na autob.stanicama i svuda, nemaju zvucnesignale, ne postuju saobr.znake itd. Gde god da je ulicno suzenje postoji samo obelezena bicikl.staza, pa biciklisti misle da je to samo za njih. A da mi preletimo, valjda?

  2. Nadam se da su nadležni na iskustvu o postavljanju granitnih ploča u Knez Mihailovoj ulici konačno »naučili« kako iste treba postavljati i to zahtevati od izvođača radova na Trgu republike. Dakle, na tampon sloj tretiran vibrcionim valjcima se nanese sloj suvog betona debljine 12 – 15 cm, zatim sloj agregata granulacije 2 – 4 mm. i deblijine 3 – 4 cm., pa se tek onda na tako pripremljenu podlogu postavljaju granitne ploče.

  3. I stA da se Desi da vam to drvece koje posadite Neko nocu posece
    Kako bi vi reagovali,vec znamo a kad vi severe zdravo veliko stablo na sve nacine opravdavate ili zataskavate zlocin

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.